zxcv ;> написа:Аз демо не съм ти правил, приятелю, такива много съм ги минал, като тебе вече, разбираш ли ме? Не си wallhack, за да ти правя демо, такова правило още не съм срещнал. Бана ще си го търпиш, щом си голям тарикат или си сгрешил.
Не, че брат ти няма да ти махне бана, но аз колкото и пъти да те видя в сървръите толкова пъти ще те банвам. Искал да е админ - ами аз мисля, че ти си? Било то с друг никнейм, или с компютъра на брат ти, който хоства сървъра. И без това се прави в този сървър всичко на своя глава, то е ясно, че няма да има сполучлив сървър с външен хостър.
Бана няма да коментирам, заявил съм, че не го разбирам мода, не съм го играл а и нямам намерение, но ще коментирам изказването ти.
Първо брат му не може да му махне бана защото няма достъп до банлистата.
Второ как разбра, че брат му хоства сървъра като е на платен хост и то при геймсървърс а той го плаща.
Трето как разбра, че всичко се прави е на своя глава при условие, че не се прави нищо без да съм се съгласил.
Не ми харесва изказването на човек от екипа
то е ясно, че няма да има сполучлив сървър с външен хостър.
това е изказване за заяждане, дори не си направи труда да се поинтересуваш аз какво знам с какво съм се съгласил и т.н.
Няма да подкрепя подобно отношение и то без никакво основание освен личностно.
Изобщо замисли ли се защо няма права баннатия...
По темата, бана остава след като няма демо. Не приемам оправданието изтрих го вместо другото. Не може да се изтрие след като се замества, т.е. качено е това демо за да ни заблуди и дори да си чист няма как да се доверя на думата ти.