------------------------ > http://dox.bg/files/dw?a=6e4f8450ae
zxcv ;> - Дръж се на ниво, за да се държим така и към теб. От този и по-долните ти постове, както и писаното в чата можеш само да си навредиш.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
ABC написа:Келеш малък, чети внимателно !
Писнало ми е да се занимавам с теб по сървърите.След поредната забележка към теб ти сметна, че е редно да ми копираш ника по всякакъв начин и да се държиш неприлично, което е всеки път щом съм вътре в игра.
От скоро играеш тук и си натрупал много черни точки и скоро ще ти се счерни...Не съм ти приятелите от училище или квартала да ми се правиш на интересен.
пп Имаше и други колеги и могат да потвърдят колко пъти се опита да ми копира ника !
MBP написа:Оправи си темата според шаблона, ако искаш да ти бъде обърнато внимание - viewtopic.php?f=49&t=233
Jivko написа:ABC написа:Келеш малък, чети внимателно !
Писнало ми е да се занимавам с теб по сървърите.След поредната забележка към теб ти сметна, че е редно да ми копираш ника по всякакъв начин и да се държиш неприлично, което е всеки път щом съм вътре в игра.
От скоро играеш тук и си натрупал много черни точки и скоро ще ти се счерни...Не съм ти приятелите от училище или квартала да ми се правиш на интересен.
пп Имаше и други колеги и могат да потвърдят колко пъти се опита да ми копира ника !
"келеш'' и тфа от админ Оооооотстс как съм се държал бе нищо общо няма с ника ти !!!
![]()
![]()
![]()
SEXY_M написа:Темата е в Проблеми и въпроси и мисля че тук не става дума за оплакване или поне аз така си мисля. А относно поста на ABC нямам думи за човек като него :X
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта