Аз спирам..

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
scientific написа:Знаеш ли каквъв е проблема .. ти искаш да се заяждаш с всеки който ти каже дума.
просто малко се превземате след като имате админ права, както ти каза не всичко е cs и на теб никои до сега не ти бъркаше в дупката за да се обаждашscientific написа:SEXY_M Интересно ми е ти за кво се бъркаш във всяка тема ?
zxcv ;> написа:Чест ти прави, че си опитал да изкараш теб невинен, а мен за добре свършена работа - виновен. Признавам, че си оригинален, но сигурно за това нямаш демота от трите карти в които ме провокираше и ми пречеше на работата и играта. Защо не си споменал за нападките, за няколкократните наказания от чата, защото ме обиждаше и нареждаше. Дори и други колеги те гагваха. Защо не каза как флашваше целия отбор докато беше гаг от яд? Защо не споменаваш как нарочно ми пречеше на играта и постоянно ми се катереше на главата, буташе се в мен и ме флашваше? По принцип харесвам тарикатите, но те са доста по-умни и подготвени. Жалко, че не искаш да качиш демотата.... Нека си получа наказанието, което мисля, че не заслужавам, но както и да е не е болка за умиране! Това е първото и последното ми мнение по тази тема. (:
Atanas0wa написа:Osama качи си демото , за да си потвърдиш думите си . Демото се запазва в паката cstrike и там търсиш датата и часа и после качваш в dox.bg .. Не мисля че е чак толкова трудно да го направишСпоред мен този админ винаги си е вършил работата добре , но е направил грешка , като не е сменил картата по вот
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта