Е, дойде и моя ред да бъда баннат. По принцип съм свикнал, но не всеки имащ права, е достатъчно компетентен, за да направи правилна преценка.Честно да ви кажа, очаквах това да се случи много по - рано, откакто съм ви
потребител. Уви, случи се тази вечер. По принцип, където и да отида, като нов потребител, винаги, ама винаги си правя сам демо на играта, защото постоянно съм в очакване на някоя подобна изцепка. Видях, че имате опцията autorecord, което е много добре. Има тук нещо сбъркано в работата на админа Fox. Прочел съм правилата и зная за точка № 17.
Ситуацията е следнита:
1. Спечелих последователно предните 2 карти. В игра там бяха админите Blade, Fox.
2. Започна третата за мен карта gg_js_snow /последните 2 карти ги виждам за първи път/. Потребител с прякор
B A R C E L O N A F A N попита, дали искаме смяна на картата. Междувременно видях, че горе цитираните двама админи спектатират играчите. Тъкмо, когато се откъснах напред и отивах към трета поредна победа, видях в чата да ми изписва, че админ Fox ми прави снимки. След малко въпросният ми изписа с бял текст, че иска снимки в сайта. Отговорих му "ОК". Картата вървеше към своя край и админа изписа отново "Чу ли ?" Исках да свърши картата, която беше в края и щях да му ги кача. Получих бан с причина "Чакам 8 снимки в сайта". Качил съм ги заедно с демото. И не са 8, а са 6 броя /прегледайте демото, защото в моята папка cstrike са само 6 бр./
Оплакването ми е по следното:
1. Щом си админ в претендираща да е сериозна ЦС верига, би трябвало да си подготвен за тази дейност.
2. Спектатираш съмнителния, правиш му демо, снимки и, ако е нечестен играч - бан. Щом съм мамил в играта - бан.
Какви снимки ми пишеш да ти давам ?! Само ме разсейваш и ми накъса играта с разните въпроси. Извинете, но това
ми звучи нелогично и от рода на "SNAIP, с хак ли си ?" За това си админ, за да прецениш на база познанията и уменията ти в играта, след което да вземаш решения, и не на последно място, да носиш отговорност за действията си.
3. Още повече, че ме спектатираха двама админи и имаше трети в игра. Надявам се, че сте си разменили мнения в
admin chat-a. Това говори за нивото и на двамата.
4. Моля, някой с повече опит да прегледа демото, и да се произнесе.
5. Настоявам банът да се премахне от banhistory -то ми. /с динамичен IP адрес съм, но въпреки това ме е яд за петното/
Сега, админ Fox, приеми съвет от мен. Никога не посягай на играч, ако не си сигурен, че ползва екстри на 100%, не на 90, а на 100%. Правя това заключение от факта, че, ако за теб съм хакер на 100%, щеше директно да ме баннеш, а не да ме занимаваш с въпроси и да ми скапваш играта. Никъде в правилата не пише, че трябва незабавно да предоставя снимките, които си ми е поискал! Още повече, че ти отговорих с "ОК" Толкова ли неможа да изчакаш 3-4 минути да свърши картата ? Идея си нямам, какво те е усъмнило в играта ми. Искам да знаеш, че играя тази възрастна игра от 5 годишен, тоест от 8 години. Имам много добра техника на движенията, съчетана с отличен соунд и ориентация. Владея всичките й разновидности на много добро ниво, но просто толкова много ми е омръзнала, че разпускам вече единствено в GunGame с нея. Намирам време по около 1 -1,5 часа за GunGame, колкото да не я забравя. Играя предимно други игри, с други настройки, които игри няма да споменавам тук, за да не прозвучи като реклама, но те са абсолютно съвременни. И за да не съм голословен, ако имаш желание /в което дълбоко се съмнявам/, мога да ти предоставя няколко линка с играта ми. Имам и на GunGame също.
И накрая в този ред на мисли, админ Fox по - добре изучавай поведението на един хакер и видовете хакове, като ти
препоръчвам да наблегнеш повечко на тези - WallHack и NoRecoil /което също се съмнявам, че ще сториш, но знам ли ? Горе написаното може само да ти е от полза/
Моля да бъда извинен за твърде дългия пост.
Оплакване от админ Fox
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Оплакване от админ Fox
За снимките всеки играч има 10 мин за да ги качи. А за да видим дали си бил хак или не ни трябват доказателства 

Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето 

-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Сега прегледах отново в директорията на играта. Не намирам други снимки, освен качените.
Всъщност, какво значение има това ? Демото е достатъчно качествено и показателно.
Прегледах го. Как е възможно админа Fox да ме мисли за WH !? Трябва ли подробно да му
правя анализ на всяко мое действие. Казва, че имал опит. Има хора, които просто толкова са им възможностите /нищо, че е на 35 г./ Ако админа е с някакъв стар монитор и слушалки от 20 лева е ясна работата, за тон колони дума да не става/.
Извинявам се, че оплакването ми не е съвсем по образец, но бях силно афектиран и просто излях в написаното
яда си и то съдържа всички компоненти. Останалото го има в бан листа. Моля екипа ви да не го изтрива, а разгледа и вземе предвид. Очаквам спешно отговор, с хак ли съм или става въпрос за грешка на админ ?
Ако прецените, че съм чист махнете бана и петното от ника ми. Както казах, аз съм с динамичен IP адрес и нямам проблем да играя и с друг ник, какво ще седна сега да се обяснявам 2 часа и да качвам демо, снимки и прочие.
Съмнявам се да е от това, все пак има още малко място
Всъщност, какво значение има това ? Демото е достатъчно качествено и показателно.
Прегледах го. Как е възможно админа Fox да ме мисли за WH !? Трябва ли подробно да му
правя анализ на всяко мое действие. Казва, че имал опит. Има хора, които просто толкова са им възможностите /нищо, че е на 35 г./ Ако админа е с някакъв стар монитор и слушалки от 20 лева е ясна работата, за тон колони дума да не става/.
Извинявам се, че оплакването ми не е съвсем по образец, но бях силно афектиран и просто излях в написаното
яда си и то съдържа всички компоненти. Останалото го има в бан листа. Моля екипа ви да не го изтрива, а разгледа и вземе предвид. Очаквам спешно отговор, с хак ли съм или става въпрос за грешка на админ ?
Ако прецените, че съм чист махнете бана и петното от ника ми. Както казах, аз съм с динамичен IP адрес и нямам проблем да играя и с друг ник, какво ще седна сега да се обяснявам 2 часа и да качвам демо, снимки и прочие.
Съмнявам се да е от това
-
SNAIP - Администратор
Много добре се изразяваш и ти правя евала.Обаче бая си в грешка
1 лъжеш!!!защо ли ?ако съм те банал преди края на играта ,как имаш снимка кой е победителя на мапа?
2 не те ли изчаках и даже беше на нож докрая на играта да се види кой ще я вземе?
3 колкото до снимките,щом модератора е решил да ги има ,значи всеки админ има право да се възползва от тях,на теб като не ти харесва тая опция пиши на главния модератор,аз ти поисках снимки а не демо,а ти ми качваш 5 снимки вместо 8.
4 колкото до това с какви екстри играеш бъди спокоен всички настройки и включително и Стеам имам!!!Факт!!!колкото до слушалките са ми около 125 лв,компа ми Dell от преди 2 месеца с видео карта Nvidia GeFors 700 ако ти говори нещо т.н просто машината струва само скромните 1899 лв,това е комп не сгобка при някой оттворил павилион за компютри а оригинална фабрична сглобка на Dell .та като ти мернах с какви Gb си на компа ти,ти май имаш fps може да ти е 60 най-много:D
5 Съвета ти е супер зле "Сега, админ Fox, приеми съвет от мен. Никога не посягай на играч, ако не си сигурен, че ползва екстри на 100%, не на 90, а на 100%" Освен да си с Jedai или Ganchev-(този го е правил много добре познат мой)или с Speed,ще съм сигурен че си с Хак ,ама как да съм сигурен че си чист 100%,като всеки ден излизат нови хакове по- света ,особено руснаци и румънци постояно бълват.Кажи как?
6 и тук пак ще ти го напиша ,аре сега качи и другите 3 снимки като си толкова грамотен и чист играч и спора да спре.
ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ,И НЯМА ДА СЕ СЪРДИШ,ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ПЕТНО,НИКОЙ НЕ КАЗАЛ ЧЕ СИ ХАКЕР,А ПРОСТО ПРОВЕРКА.А КОГАТО ДАДЕН АДМИН ТИ ПОИСКА ДЕМО ИЛИ СНИМКИ И ТЕ БАННЕ,ПРОСТО КАЧВАШ КАКВО ТИ Е ПОИСКАНО,И КАТО СИ ЧИСТ "ПРИЯТНА ИГРА" И ТОВА Е.АКО НЕ ПРАВИШ СИ СЪРВЪР ТВОЙ И СИ ПРАВИШ КАКВОТО ПОИСКАШ.ДНЕС АЗ СЪМ ТЕ БАНАЛ УТРЕ МОЖЕ ДА Е ДРУГ И ОТ НЕГО ЛИ ЩЕ СЕ ОПЛАЧЕШ.МИ АКО ТИ СЛОЖИ ГЛАВНИЯ БАН НЕ ПО IP,А НА ДОСТАВЧИКА,КВО ПРАВИМ ТОГАВА А?ИЛИ ТОВА НЕЗНАЕШ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ?ПА ТИ НЕКА СИ ДЕНАМИЧНО IP
САМО ДА ТЕ ПОПИТАМ ЧЕ ЗАБРАВИХ,АКО УТРЕ ВЛЕЗНЕ НАЙ-ГЛАВНИЯ И МИ КАЖЕ Fox ИСКАМ ДЕМО ДА КАЧИШ ИЛИ СНИМКИ И МЕ БАННЕ ДОКАТО НЕ ГИ КАЧА,АКО ЧЕ СЪМ АДМИН,КОЕТО НЕ Е ЗАСТРАХОВКА ЧЕ НЕМОГА ДА ИГРАЯ С ХАК,АЗ ДА ПУСНАЛИ ТЕМА ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕГО А?ИЛИ ЗА ДОКАЖА ЧЕ ВЪПРЕКИ СА МИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ТОВА КОЕТО МИ Е КАЗАЛ И ДА ГИ КАЧА?
1 лъжеш!!!защо ли ?ако съм те банал преди края на играта ,как имаш снимка кой е победителя на мапа?
2 не те ли изчаках и даже беше на нож докрая на играта да се види кой ще я вземе?
3 колкото до снимките,щом модератора е решил да ги има ,значи всеки админ има право да се възползва от тях,на теб като не ти харесва тая опция пиши на главния модератор,аз ти поисках снимки а не демо,а ти ми качваш 5 снимки вместо 8.
4 колкото до това с какви екстри играеш бъди спокоен всички настройки и включително и Стеам имам!!!Факт!!!колкото до слушалките са ми около 125 лв,компа ми Dell от преди 2 месеца с видео карта Nvidia GeFors 700 ако ти говори нещо т.н просто машината струва само скромните 1899 лв,това е комп не сгобка при някой оттворил павилион за компютри а оригинална фабрична сглобка на Dell .та като ти мернах с какви Gb си на компа ти,ти май имаш fps може да ти е 60 най-много:D
5 Съвета ти е супер зле "Сега, админ Fox, приеми съвет от мен. Никога не посягай на играч, ако не си сигурен, че ползва екстри на 100%, не на 90, а на 100%" Освен да си с Jedai или Ganchev-(този го е правил много добре познат мой)или с Speed,ще съм сигурен че си с Хак ,ама как да съм сигурен че си чист 100%,като всеки ден излизат нови хакове по- света ,особено руснаци и румънци постояно бълват.Кажи как?
6 и тук пак ще ти го напиша ,аре сега качи и другите 3 снимки като си толкова грамотен и чист играч и спора да спре.
ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ПЪРВИ ПЪТ,И НЯМА ДА СЕ СЪРДИШ,ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ПЕТНО,НИКОЙ НЕ КАЗАЛ ЧЕ СИ ХАКЕР,А ПРОСТО ПРОВЕРКА.А КОГАТО ДАДЕН АДМИН ТИ ПОИСКА ДЕМО ИЛИ СНИМКИ И ТЕ БАННЕ,ПРОСТО КАЧВАШ КАКВО ТИ Е ПОИСКАНО,И КАТО СИ ЧИСТ "ПРИЯТНА ИГРА" И ТОВА Е.АКО НЕ ПРАВИШ СИ СЪРВЪР ТВОЙ И СИ ПРАВИШ КАКВОТО ПОИСКАШ.ДНЕС АЗ СЪМ ТЕ БАНАЛ УТРЕ МОЖЕ ДА Е ДРУГ И ОТ НЕГО ЛИ ЩЕ СЕ ОПЛАЧЕШ.МИ АКО ТИ СЛОЖИ ГЛАВНИЯ БАН НЕ ПО IP,А НА ДОСТАВЧИКА,КВО ПРАВИМ ТОГАВА А?ИЛИ ТОВА НЕЗНАЕШ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ?ПА ТИ НЕКА СИ ДЕНАМИЧНО IP
САМО ДА ТЕ ПОПИТАМ ЧЕ ЗАБРАВИХ,АКО УТРЕ ВЛЕЗНЕ НАЙ-ГЛАВНИЯ И МИ КАЖЕ Fox ИСКАМ ДЕМО ДА КАЧИШ ИЛИ СНИМКИ И МЕ БАННЕ ДОКАТО НЕ ГИ КАЧА,АКО ЧЕ СЪМ АДМИН,КОЕТО НЕ Е ЗАСТРАХОВКА ЧЕ НЕМОГА ДА ИГРАЯ С ХАК,АЗ ДА ПУСНАЛИ ТЕМА ОПЛАКВАНЕ ОТ НЕГО А?ИЛИ ЗА ДОКАЖА ЧЕ ВЪПРЕКИ СА МИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ ЗА ТОВА КОЕТО МИ Е КАЗАЛ И ДА ГИ КАЧА?
Последна промяна MORTAL на 21 Юни 2013, 07:13, променена общо 1 път
Причина: Не пиши две мнения едно след друго, ползвай бутона "Промени". Не пиши само с главни букви!
Причина: Не пиши две мнения едно след друго, ползвай бутона "Промени". Не пиши само с главни букви!
-
Fox82 - Потребител
- Име в игра: Cs
пич демо и снимки се изискват, за да се докаже че не използваш непозволени средства. също така е в правата на админите ако запоне играча да овърта и да го бави, и продължава да си играе е да го банне с рийзн от сорта: "качи си снимките". другото е че оплакването не е по образец, както и че няма линкове към демо/снимки. все пак той те е баннал защото те е гледал, и за да те ънбаннем трябва и ни е да видим стоката
а за снимките това си е редовен бъг.. демото ще си покаже най-добре 

..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Само искам да отбележа в защита на потребител "SNAIP"! Познавам го много добре и е главен админ в друга цс верига,наясно е с всички видове помощни средства и е в час с всичко ново така да се каже.Никога няма да си позволи да играе с такива защото е под достойнството му.Това че е прекалено добър в тази игра и некомпетентноста на админите ви не го прави хакер! Погледайте малко клиповете му качени в YouTube и сами преценете неговите качества на добър играч!
Последна промяна KoMnoT на 21 Юни 2013, 11:13, променена общо 1 път
Причина: Само админи и потърпевши могат да пишат в този раздел.
Причина: Само админи и потърпевши могат да пишат в този раздел.
-
bozi4ka - Потребител
- Име в игра: bozi4ka
Благодаря за компетентната намеса и персонално на всички, които ме подкрепиха.
Успех! Смятам темата за изчерпана.
Успех! Смятам темата за изчерпана.
-
SNAIP - Администратор
8 мнения
• Страница 1 от 1