Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ

Мнениеот Energy Style ^ » 26 Юли 2013, 00:50

Imp*Skype написа:Energy Ами замислял ли си се , че може и други да са му правили снимки и сега тези които ти си му направил да започват от това число ?? И ако някой разбира толкова много , че даже незнам как ще стане за 10 мин да обработи всички снимки и ще сменя цифрите накрая ли ? И моля като не разбирате не пишете ! :)

Знам че си по компетентен от мен щом да си на тоя пост.Но все пак има програма която превърта демота ;) Плюс това играча никаде не каза че използва скин а вие веднага скин решихте че е. И на едни снимки дори които за мен не са нормални без демо махнахте бан за лалхак. Извинявам се че оспорвах вашите решения вие си знаете. ;) Исках да ви докажа че не е чист но явно не мога :) Приятна вечер !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот KoMnoT » 26 Юли 2013, 01:18

zxcv ;> написа:Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка. (clap)

Снимките се поправят много лесно и не е нужно да си гений за да го направиш. Играча е чист, restless си взе поука от прибързаното решение, темата е изчерпана. Заключвам.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот ViSiOn » 26 Юли 2013, 17:29

Energy Style ^ написа:
zxcv ;> написа:Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка. (clap)

Митак загледай се в снимките,и ще видиш че не започват както трябва с de_dust2001 и тн. А почват от 2056 плюс това го чаках да ми ги прати бая време. Плюс това има такава програма за клипове и снимки кадето точно така ти излиза ножа. ;) Ако беше пратил реалните снимки с de_dust2001 тн. нямаше да оспорвам това решение на екип банове. Също така че махнаха бана без да се погледни демо и да се разгледат снимките по добре :)

снимките могат точно да се оправят за 1 мин така че един съвет от мен не съдете по снимките ....
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот Admin » 28 Юли 2013, 10:25

Снимки искайте само докато са в сървъра, напуснат ли го, вече са безсмислени и затова ги искайте на вашия скайп.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Погрешни банове