Вчера бях банат от NRg | Energy Style ^ поради това че не му представих снимки направени по искане на играчи. Админа си свърши работата нищо че съм редовен играч нп-и аз бих постъпил така. В игра бях с ник [Speed Zone] ^^ Prosto Nikoi ^^.Само да обобщя че играя и в други вериги по всяко време и от LocalArena. съм инфектирал цс с slowhack,понеже съм мърда и наскоро преинсталирах уйндоус и не зададох на cfg.и Gamemenu.res---- Read only та съм си лепнал тези боклуци.Днес се поразрових и открих къде ми се препраща всичко C:\Users\barnyy\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Valve\cstrike ---като локалдата е в скрити папки-та там си откривам демота снимки и естествено геимменю.рес с зададените ип на гадния сървар. Ето линк за сваляне който желае да види какъв "hack"съм
http://dox.bg/files/dw?a=65e8703e97 P.P
Изпратил съм същото на NRg | Energy Style ^по скайп и се надявам бана да ми бъде премахнат.Моля гледайте демото и СЛУШАЙТЕ звуците иначе е възможно да си помислите че действително съм с хак./това е за играчите поискали да ме снима админ./Сори за монолога,и благодаря за търпението.