Оплакване и молба за махане на правата на ABRA
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
32 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване и молба за махане на правата на ABRA
Аз също бих сложила бан!!!Както виждаме на снимките е чист , но много често се обръща целенасочено към противника.Много съмнително играе ... Та и не е задължително, като е уал да стреля през стените
Нека повече админи да изгледат демото и да си кажат мнението.

-
denity - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: DementeD # ^_^
ABRA всеки си има изградени навици и в игра този играч си има такъв аз почти от всеки ъгъл излизам на стерлба зависи също така и от компа как се вижда и всичко на мен ми трябва много малко да забележа някой да почна да го стрелям..
И стига с това да ти взимат правата няма смисал ти си вършиш добре работата..
Не си малък недей да се вдетеняваш като влезе Admin да прегледа и да си каже тежката дума щом не ми се доверявате на преценката . но според мен той не е хак
Спирам да пиша по темата и заключвам да не се разводнява ..
EDIT: Отключвам май има голям интерес от админите така че няма да ги спра
И стига с това да ти взимат правата няма смисал ти си вършиш добре работата..
Не си малък недей да се вдетеняваш като влезе Admin да прегледа и да си каже тежката дума щом не ми се доверявате на преценката . но според мен той не е хак
Спирам да пиша по темата и заключвам да не се разводнява ..
EDIT: Отключвам май има голям интерес от админите така че няма да ги спра
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
До сега гледах демотата и на двамата. За мен играча не е валл и не защото съм капацитет а защото по внимателно гледах неговото демо и реакциите му. На малък мап с повече играчи е нормално да се заблуди админ особено с админския хак, затова ще помоля всички отново да гледат демото, но на играча и да се изкажат.
Относно това за махане на правата няма как да стане, админа е изпълнил всичко по правилата.
Грешки се правят а и на предишният мап също те е гледал.
До админите, може и аз да бъркам, затова продължавайте в същият дух и ако ползва забранени средства, рано или късно ще излезе а ако не, браво и приятна игра в сървърите на CS MegaGaming.
Чакам мненията Ви и ако има спорни места ги кажете точно къде да гледаме.
Относно това за махане на правата няма как да стане, админа е изпълнил всичко по правилата.
Грешки се правят а и на предишният мап също те е гледал.
До админите, може и аз да бъркам, затова продължавайте в същият дух и ако ползва забранени средства, рано или късно ще излезе а ако не, браво и приятна игра в сървърите на CS MegaGaming.
Чакам мненията Ви и ако има спорни места ги кажете точно къде да гледаме.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Само едно въпросче може ли да попитам преди да гледам демото? Снимка 0001 Тая кръв как така се вижда?
П.С на демото е чист
П.С на демото е чист
Последна промяна restless на 20 Юли 2013, 11:16, променена общо 1 път
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Както се вижда и на снимката му удря глава и за 1 сек. някъде хварчи кръв
и си се вижда нормално

Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
В началото на демото още се вижда как го следи с нож първия. Следете му мерника и ще видите,как ги знае..............Гледайте внимателно , като мине на автоматичното оръжие там става най явен вала. Вижда се и как иска да ги заобиколи с ножа да им излезе в гръб.Към края на демото малко преди да го банна там пък вече е очевиден валла.
Гледайте демото няма,какво повече да кажа.Спирам да банвам валлери за да няма пак спорове защото ми писна всеки път да споря за валлери.
П.П Гледайте моето демо с админ хака.
Сега гледах пак демото сигурно за 10-ти път Кажете ми от къде го знае The Expendables и му излиза на стрелба? и не само него. Гледайте демото с
След като натиснете Esc пуска демото. Така може да си връщате моментите и да ги гледате пак за да видите валла.
Гледайте демото няма,какво повече да кажа.Спирам да банвам валлери за да няма пак спорове защото ми писна всеки път да споря за валлери.
П.П Гледайте моето демо с админ хака.
Сега гледах пак демото сигурно за 10-ти път Кажете ми от къде го знае The Expendables и му излиза на стрелба? и не само него. Гледайте демото с
- Код за потвърждение: Избери целия код
viewdemo "името на демото"
След като натиснете Esc пуска демото. Така може да си връщате моментите и да ги гледате пак за да видите валла.
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето 

-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
ABRA написа:Спирам да банвам валлери за да няма пак спорове защото ми писна всеки път да споря за валлери.
Глупости не пиши.Виждаш какъв спор се създаде за този бан значи е много трудно да се определи.И да сметнат,че си сгрешил е напълно нормално след като изгледах демотата.Спазил си точно правилата тъй,че не се впрягай.
По темата: Мисля,че не е хак.На малка карта особено в ГГ и аз така стрелям където ми падне,през стени преди да съм ги видял и т.н.Много е трудно да се прецени.И в нищото да стреляш знаеш,че всеки момент все някой ще излезе пред мерника ти.По скоро е НЕ отколкото е ДА.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
Careful написа:ABRA написа:Спирам да банвам валлери за да няма пак спорове защото ми писна всеки път да споря за валлери.
Глупости не пиши.Виждаш какъв спор се създаде за този бан значи е много трудно да се определи.И да сметнат,че си сгрешил е напълно нормално след като изгледах демотата.Спазил си точно правилата тъй,че не се впрягай.
По темата: Мисля,че не е хак.На малка карта особено в ГГ и аз така стрелям където ми падне,през стени преди да съм ги видял и т.н.Много е трудно да се прецени.И в нищото да стреляш знаеш,че всеки момент все някой ще излезе пред мерника ти.По скоро е НЕ отколкото е ДА.
Много добре казано, особено на момента...
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Energy Style ^ написа:Най мразя такива като теб. След като направил грешка,дай да му махним правата,лапешка му работа. По темата чист е
И аз прегледах демото на ABRA, наистина се чуват много стъпки и стрелба, но той си ги следи през стените.За мен е с хак.
Нямаш право да пишеш тук, на спамил си форума а това няма да ти помогне а само ме изнервя.
Мнения се трупат като са сериозни и на място.
-
mrtv - Потребител
- Име в игра: mrtv
32 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4