Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от админ

Мнениеот HAPPY GIRL :> » 25 Юли 2013, 23:34

Energy е прав.. Снимките много лесно може да ги поправи.. И най интересното е, че никой не му иска демото..
Само с едни снимки без демо не мога да кажа дали е чист или не..
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
Аватар
HAPPY GIRL :>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: HAPPY GIRL :>

Мнениеот Energy Style ^ » 25 Юли 2013, 23:35

HAPPY GIRL :> написа:Energy е прав.. Снимките много лесно може да ги поправи.. И най интересното е, че никой не му иска демото..
Само с едни снимки без демо не мога да кажа дали е чист или не..

Както написах по горе се вижда че са поправени не започват както трябва !
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот HALA MADRID » 25 Юли 2013, 23:38

Според мен е чист!
HALA MADRID

Мнениеот restless » 25 Юли 2013, 23:39

Така е , не трябваше да махам бана без демо, видях че енержи е написал , че го е баннал заради снмките , видях снимките, и махнах бана :)
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Energy Style ^ » 25 Юли 2013, 23:47

Energy Style ^ написа:
restless написа:http://cs-bg.info/skin/3411 ето ти скин-а. Демото за мен е чисто , ако ми нямаш вяра ще изчакаме някой друг колега да се изкаже.

Не е за това... От каде си сигурен че е с скин ? След като има и такава програма за правене на клипове, снимки ?
Страно ми е че махате банове без да им искате демота .. На една снимка само вяра ако имаш и то не качествена... Както и да е ако искате сложете ключа,но според мен не е редно така !

+ Това погледни снимките как са не са 001 а 56 и така нататък. От там разбирам че са поправени !
Офтопик:
Ако нещо ,не си видял ето да видиш http://dox.bg/files/dw?a=88d9e24463
Хронологията за снимките
[22:08:34] energystyle316: aidi
[22:08:34] energystyle316: prati gi
[22:08:57] *** Едко си ларши размени пълномощно с energystyle316. ***
[22:09:00] Едко си ларши: moment
[22:09:10] *** Прехвърляне от Едко си ларши на de_dust20057.bmp de_dust20056.bmp de_dust20055.bmp de_dust20064.bmp de_dust20063.bmp de_dust20062.bmp de_dust20061.bmp de_dust20060.bmp de_dust20059.bmp ***
[22:09:11] *** Прехвърляне от Едко си ларши на de_dust20058.bmp ***

Ще помоля само да погледните снимките как започват качил съм ги в дох има и хронология за пращането че не започват както трябва снимките ! Повече няма да оспорвам решението само погледнете :)
Последна промяна Energy Style ^ на 26 Юли 2013, 00:08, променена общо 1 път
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот Careful » 26 Юли 2013, 00:06

Еди,замина и ти бате с бана :D Тия моите колеги уникални :) Знам,че те занимават с глупости и трябва да доказваш,че нямаш сестра (ти всъщност имаш де ХаХа) ама качи си демото да те оставят на мира,че тука лесно се слага бан,а много трудно се маха.Би трябвало да е обратното....
Познавам човека и съм сигурен,че е чист няма смисъл и да гледам демото на Енерджи.Но като качиш твоето ще го прегледам 100 про да видя готов ли си за отбора,че следващия турнир мисля да ги разбием :)
Аватар
Careful
Потребител
Потребител

Име в игра: Discipline|Careful

Мнениеот zxcv ;> » 26 Юли 2013, 00:18

Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка. (clap)
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Energy Style ^ » 26 Юли 2013, 00:24

zxcv ;> написа:Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка. (clap)

Митак загледай се в снимките,и ще видиш че не започват както трябва с de_dust2001 и тн. А почват от 2056 плюс това го чаках да ми ги прати бая време. Плюс това има такава програма за клипове и снимки кадето точно така ти излиза ножа. ;) Ако беше пратил реалните снимки с de_dust2001 тн. нямаше да оспорвам това решение на екип банове. Също така че махнаха бана без да се погледни демо и да се разгледат снимките по добре :)
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Мнениеот Imp Skype » 26 Юли 2013, 00:44

Energy Ами замислял ли си се , че може и други да са му правили снимки и сега тези които ти си му направил да започват от това число ?? И ако някой разбира толкова много , че даже незнам как ще стане за 10 мин да обработи всички снимки и ще сменя цифрите накрая ли ? И моля като не разбирате не пишете ! :)
Изображение
Аватар
Imp Skype
Потребител
Потребител

Име в игра: Play with me

Мнениеот respect punk ! » 26 Юли 2013, 00:47

Личен живот нямате ли си ,че спорите за глупости ?! Щом Екип Банове са преценили,че бана трябва да се премахне ,значи това е правилното решение :)
Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже

Изображение
Аватар
respect punk !
Потребител
Потребител

Име в игра: zaicev

ПредишнаСледваща

Назад към Погрешни банове