Energy е прав.. Снимките много лесно може да ги поправи.. И най интересното е, че никой не му иска демото..
Само с едни снимки без демо не мога да кажа дали е чист или не..
Оплакване от админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
34 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Оплакване от админ
Never argue with idiots! They'll drag you down to their level and then beat you with experience!
-
HAPPY GIRL :> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: HAPPY GIRL :>
HAPPY GIRL :> написа:Energy е прав.. Снимките много лесно може да ги поправи.. И най интересното е, че никой не му иска демото..
Само с едни снимки без демо не мога да кажа дали е чист или не..
Както написах по горе се вижда че са поправени не започват както трябва !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Така е , не трябваше да махам бана без демо, видях че енержи е написал , че го е баннал заради снмките , видях снимките, и махнах бана 

LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
-
restless - Потребител
- Име в игра: restless`
Energy Style ^ написа:restless написа:http://cs-bg.info/skin/3411 ето ти скин-а. Демото за мен е чисто , ако ми нямаш вяра ще изчакаме някой друг колега да се изкаже.
Не е за това... От каде си сигурен че е с скин ? След като има и такава програма за правене на клипове, снимки ?
Страно ми е че махате банове без да им искате демота .. На една снимка само вяра ако имаш и то не качествена... Както и да е ако искате сложете ключа,но според мен не е редно така !
+ Това погледни снимките как са не са 001 а 56 и така нататък. От там разбирам че са поправени !Офтопик:
Ще помоля само да погледните снимките как започват качил съм ги в дох има и хронология за пращането че не започват както трябва снимките ! Повече няма да оспорвам решението само погледнете

Последна промяна Energy Style ^ на 26 Юли 2013, 00:08, променена общо 1 път
-
Еди,замина и ти бате с бана
Тия моите колеги уникални
Знам,че те занимават с глупости и трябва да доказваш,че нямаш сестра (ти всъщност имаш де ХаХа) ама качи си демото да те оставят на мира,че тука лесно се слага бан,а много трудно се маха.Би трябвало да е обратното....
Познавам човека и съм сигурен,че е чист няма смисъл и да гледам демото на Енерджи.Но като качиш твоето ще го прегледам 100 про да видя готов ли си за отбора,че следващия турнир мисля да ги разбием

Познавам човека и съм сигурен,че е чист няма смисъл и да гледам демото на Енерджи.Но като качиш твоето ще го прегледам 100 про да видя готов ли си за отбора,че следващия турнир мисля да ги разбием

-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка. 

Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
zxcv ;> написа:Хайде, като е толкова лесно поправете ги тия снимки бе... Всеки си говори ей тъй колкото да има какво да каже. На мене не ми е ясно как ще се поправят тия снимки освен, ако не си играеш поне 2-3 часа. Все си мисля, че може да се поправят, само ако влезеш без хак и снимаш, за да замениш даден кадър от снимката с този, на който се вижда прозрачния играч. Тука трябва да сте някакви гении, за да ги поправяте тия снимки за 10 минути. Разбирам да е някой тарикат, където ще ми вика, че снимки му излизали на половин екран и са само от ръцете надолу. Играча е чист, ползва звука така както трябва да се ползва, явно играе със стар компютър или просто на такава резолюция е свикнал. Доколкото това до скиновете, всеки сам избира по какъв грозен начин да му изглеждат оръжията. Остави друго трима човека от Екип Банове си правят труда да обясняват, като на малко дете какво, що - а те се захванаха веднага, че махнали бана много бързо. Бан се поставя за 10 секунди, какъв е проблем, а ако е чист какво - да чака ? Нямам думи... Тука винаги някой е виновен на някого - играта котка и мишка.
Митак загледай се в снимките,и ще видиш че не започват както трябва с de_dust2001 и тн. А почват от 2056 плюс това го чаках да ми ги прати бая време. Плюс това има такава програма за клипове и снимки кадето точно така ти излиза ножа.

-
Energy Ами замислял ли си се , че може и други да са му правили снимки и сега тези които ти си му направил да започват от това число ?? И ако някой разбира толкова много , че даже незнам как ще стане за 10 мин да обработи всички снимки и ще сменя цифрите накрая ли ? И моля като не разбирате не пишете ! 

-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Личен живот нямате ли си ,че спорите за глупости ?! Щом Екип Банове са преценили,че бана трябва да се премахне ,значи това е правилното решение 

-
respect punk ! - Потребител
- Име в игра: zaicev
34 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4