1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: ViruZ
2. Вашето IP: 212.124.71.38
3. Nickname на администратора: ABRA
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Бан с причина "wallhack" при несъществуващ такъв.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Без причина бях баннат за Wallhack.
6. Демонстрация/Изображение: >>> http://dox.bg/files/dw?a=39b289df77 <<< --- Tук са Демото ми и снимките които ми бяха направени.
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS Megagaming GunGame
Оплакване и молба за махане на правата на ABRA
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
32 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
ViruZ - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ViruZ
Re: Оплакване и молба за махане на правата на ABRA
http://dox.bg/files/dw?a=53c93f232e Ето и моето демо с админ хака да видиш,че се вижда
нали това написа http://prntscr.com/1g86r4 Друг път пак играй са хак отворко 

Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето 

-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
На ViruZ демото не ми се отваря, а при твойто, изглежда я нямам тази карта, така че ... не мога да изкажа мнение! 

-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
На снимките си чист , но като изгледах демотата и аз бих те баннал.
Само ще кажа , че на тази малка карта като си с хак се вижда как се бъркаш , че са пред тебе , но те са зад стената и няколко пъти насочваш мерника към тях и видях толкова очевидни моменти ...
Банна остава !
Само ще кажа , че на тази малка карта като си с хак се вижда как се бъркаш , че са пред тебе , но те са зад стената и няколко пъти насочваш мерника към тях и видях толкова очевидни моменти ...
Банна остава !
-
Imp Skype - Потребител
- Име в игра: Play with me
Още предната карта го видях,как ги стреля през кашоните, но демото беше много кратко защото влязох към края. За това изчаках следващата карта.

-
ABRA - Потребител
Да ви кажа хич не ми е за 1 път да ме банват, при положение че не съм хак. Сигурен съм, че повечето от вас дори не са и чували за ЕСЛ не са и ходили по турнири което не е мой проблем. Само едно мога да ви кажа >>> СЪЖЕЛЯВАМ ВИ ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА СЛАБИЧКИ <<<
И още нещо никога не съм играл с хак дори незнам след като го изтегля как да го пусна но едвали на някой му пука...
А брат ми ако му дам IP съм сигурен че ще е поредния wallhack в листата ви. Нищо лично НЕ СТАВАТЕ.

За теб приятелю мога само да кажа, че когато съм Sound който не е много добър се оглеждам навсякъде

И още нещо никога не съм играл с хак дори незнам след като го изтегля как да го пусна но едвали на някой му пука...
А брат ми ако му дам IP съм сигурен че ще е поредния wallhack в листата ви. Нищо лично НЕ СТАВАТЕ.

Imp*Skype написа:На снимките си чист , но като изгледах демотата и аз бих те баннал.
Банна остава !
За теб приятелю мога само да кажа, че когато съм Sound който не е много добър се оглеждам навсякъде

Последна промяна dzak на 19 Юли 2013, 12:56, променена общо 1 път
Причина: Не пускай постове един след друг, използвай бутона "Промени".
Причина: Не пускай постове един след друг, използвай бутона "Промени".
-
ViruZ - Потребител
- Име в игра: ViruZ
Най мразя такива като теб. След като направил грешка,дай да му махним правата,лапешка му работа. По темата чист е
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Energy Style ^ написа:Най мразя такива като теб. След като направил грешка,дай да му махним правата,лапешка му работа. По темата чист е
Погледни моето демо и виж дали съм направил грешка

-
ABRA - Потребител
ViruZ написа:Да ви кажа хич не ми е за 1 път да ме банват, при положение че не съм хак. Сигурен съм, че повечето от вас дори не са и чували за ЕСЛ не са и ходили по турнири което не е мой проблем. Само едно мога да ви кажа >>> СЪЖЕЛЯВАМ ВИ ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА СЛАБИЧКИ <<<![]()
А брат ми ако му дам IP съм сигурен че ще е поредния wallhack в листата ви. Нищо лично НЕ СТАВАТЕ.![]()
Хайде сега не се прави на голям разбирач и играч

По темата - на мен ми е трудно да преценя на тази малка карта дали е "wall" , защото отвсякъде се чуват стъпки и стрелби, но от демото на ABRA се вижда как ги следиш. Относно снимките - чисти са, но те много лесно се манипулират, затова не им вярвам много на тях.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Някой ще ми прати ли тази карта,че не я намирам да си я изтегля?
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
32 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4