Пускам оплакването от името на 3Dflash*(N.Z)FiR3_Ma$TeR[BG]*. Мъжагата е на 35 години, напълно сериозен е и се познавам с него от доста време, играли сме 5vs5 и никога не е направил лошо впечатление в сървърите ни. Тъй, като няма регистрация ме помоли чрез скайп и Steam да пусна тема вместо него, като просто ми изпрати неговото демо.
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:
3Dflash*(N.Z)FiR3_Ma$TeR[BG]*
2. Вашето IP:
95.43.93.**
3. Nickname на администратора:
h4x.krstw
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
т.6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Wallhack с времетраене от 3 дни.
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
http://dox.bg/files/dw?a=e3314f75a4
7. Сървърът, в който е направено доказателството:
Dust2 Only
Всичко съм направил така, както трябва да е по правилата, а след малко, като изгледам демото ще дам моето мнение, като човек от екипа. Преди да гледам демото пускам темата, за да няма коментари. Ако е хак - бана остава, ако не е се премахва!
ЪНБАННАТ - Оплакване от h4x.krstw
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
ЪНБАННАТ - Оплакване от h4x.krstw
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Re: Оплакване от h4x.krstw
Аз премахвам бана, защото не видях нито един съмнителен момент в демото му. Може би админът се е подвел по ESP-то, знам ли.. Но все пак оставям темата отключена и ще помоля още някой колега да гледа демото и да даде мнението си, за да не се окаже после така, че съм премахнал бана, защото сме приятели. Аз хакерите не ги деля на братовчеди, рода, приятели, познати, симпатични и т.н; но не знам кой какво ще си помисли. Ето го и бана в случай, че се реши да се върне обратно, в което се съмнявам! http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=1355
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
3 мнения
• Страница 1 от 1