от Mr.Black » 21 Мар 2014, 22:12
Ясно,само че не си наясно,как точно работи умението "invisibility".Нямам за цел да те обидя или нещо да не си помислиш,че се заяждам...Самата способност прави модела невидим на съответен процент,ефекта на cloak item-a е със същия ефект.Демек без значение какъв модел си си сложил дали някакъв "custom" твои или фабричен от стийм или стар/нов,ефекта е той да стане НЕВИДИМ.Разликата в моделите не влияе по никакъв начин на % невидимост,който ти дава расата и итема.
Отговора на въпроса ти,беше провокативен,тъй като не ми се даваше обяснение...По принцип има начин да се направи така,че да се виждат по лесно играчите използващи расата "human",но това става с 1 команда,която изчиства текстурите на самия мап,стават гладки и щеше да си проличи на снимката от бана,че не я използвам (няма да споменавам за командата,в подобни сървъри тя е забранена с плъгин или настройка не знам с какво - ако те интересува ще тия дам да я тестваш)...И с изчистени текстури се виждат малко по-лесно невидимите - малко.Другия начин е да използваш WH ,това няма да го коментирам.
Та идеята ми е,че моделите нямат нищо общо с невидимостта на "human-a".
Нямам намерение да те убеждавам,че е така,ако искаш говори с някой колега,който е играл повече подобен мод.Аз лично съм играл изключително много в подобни сървъри,дори в такъв,където %-та невидимост на хюмъна е по-голям (на теория) и повярвай винаги можеш да ги видиш - макар че след 30мин втренчено гледане може да те заболят очите.
Едно ще ти кажа,пусни си демото и го прегледай,може би ще забележиш някой моменти,които ще ти докажат,че бана ти е абсурден.
Също да добавя,че когато гледаш 1 играч "human" от различни ъгли,той може да се забележи по-добре/по-невидим да е,в зависимост какво има зад него.
Няма какво друго да добавя и без това изписах сумати глупости...ти си преценявай,говори с някой,ако искаш и така...