Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Batmana написа:Ти сега какво ? гузен си че не ставаш за админ и беше изгонен за това сега се заяждаш със всички ли ? Хайде моля те стига вече аз лично колко съм ти помагал за хакерите докато беше админ хич те нямаА аз щом съм преценил да го гагна начи има за какво. Не ми се слушат детски изпълнения хайде остани си със здраве
zxcv ;> написа:Знам, че този пост е против правилата, но реших да ги наруша, за да покажа нещо. http://store.picbg.net/pubpic/85/20/2d5 ... fa8520.JPG Достатъчно е снимката да се види от няколко човека преди да ми се изтрие мнението. Това е във времето, когато се правеха сцени и, когато точно се беше отказал от хостването. Сега отново е админ.
burgasko написа:ей изкривените подсъзнания я елате на мене си .... кой за каквото си мисли ....
на снимката ме гагваш пиша и после пак ме гаг-ват ... има някаква шашма .... но не отричам да съм писал такива работикакто и много други ... макар че нищо няма обидно ... нито в гълтането нито в лапането
....
пп. мисля никога не съм "нямал" права .... ако се бъркам Админ да ме поправи ...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта