П.С Жалко не се е запаметила снимката която направих на неговото писане към мен,ма бъзах и натиснах само веднъж P ,по принцип натискам по три пъти за сигурност

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мойТебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой
Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената
Веднъж на месеца влизате и става баркотия
Fox82 написа:Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мойТебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой
Само едно ще кажа и спирам да се занимавам няма да пускам никога аванта на такива като вас с тоя пената
Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fox82 написа:Batmana написа:Започва дързост и красота моля .... Направете си пуканки и гледайте ! Фокс ти приятелю мойТебе ще те грабвам винаги понеже не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти ! А искам само да ти кажа че аз лично съм толкова редовен тук колкото ти здрасти си казвал на приятелите си ! За това двама като си ги мерят ти не си слагай дупето стари мой приятелю нека Да ме накажат да ми вземат правата ако искат не се моля на никой
Ето гледайте пример за супер админ!!!! "Всеки път щял да ме грабва ", na това му викам заплаха или НЕ е заплаха??? Инека всеки нов кандидат да се учи от Batmana .Може модератора да я сложи за пример тая тема да гледат новите админи.Аз спирам няма да коментирам повече ,преди време ви казах за него едни истини дано си вземете поука.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Batmana написа:не те искам в тази верига и причината е че ти правиш интриги между админите и главният на сървъра не само в тая верига си го правил но и тук си се намесвал много пъти !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта