Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
IA3I написа:Да знам че демото би спестило доста усилия но в последствие загрях че не е изолирах случай и че всъщност е история с продължение - ето го и негоЕто го и още един потребител който ме подкрепя интересно от малкото(сравнително с броя потребители) които всъщност влизат да пишат излиза че единия е с оплакване от същия. Аз лично съм с 2 това ми е трето а кой знае още колко има в архивите - по мое мнение достатъчно. Това дете определено не е за тука да не говорим колко всъщност не е за администратор.
Не искам да казвам кои са били вътре те трябва да решат сами дали искат да се намесят. Много важно защото вероятно няма да има сериозни последствия той ще остане да виси тука и ще създаде проблеми на същите. Ако те решат ще кажат какво мислят. Случките са ммм от 14.11 м/у 12 и 2 часа и днеска 15.11 м/у 0:30-1:00 някъде.
Това че се е майтапил не го приемам. Виж темите от преди виж хората които са се оплаквали от него освен мен. Не детето не може да губи и не да губи а не може да се въздържи да коментира нарушавайки правилата когато някой го убие. Е не тоя няма място тука! Не е чувство за хумор злоба от загубата е. Да беше първия тука или изобщо да повярвам не е пълно е с такива деца но те не са администратори а често са и с бан. Дори тука са няколко но един по един за сега.
IA3I написа: ... виж как ме бодна тоя човек с който в други сървъри сме играли и всичко е "здравей здрасти как е ко стаа" пич а сега ми изкача с някакви компромати за да ме злепостави и да намали силата на думите ми...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта