2. Вашето IP: 78.130.232.46
3. Nickname на администратора: kev1n--
4. Нарушеното правило - №13
5.Разяснение:Получих бан, без причина.Съотборника ми wrath.KeZZ и Levski`Sofia`1914(нещо от тоя род) си говореха в теам чата за футбол.Не пречиха на никой докато въпросният админ не се показа(тук да включа че той мина 2 а ние бяхме 1 така че не би трябвало да го дразни нещо след като си пишат в теам чата) и реши че трябва да ги гагне без причина.Аз го попитах защо ги гагна при положение че никой не се е оплакал от тях , а той отвърна че не бил длъжен да ги слуша (тук да повторя че той е 2 ние сме 1).Не разбирам как така той вчера спамеше all чата с още 1-2 човека и никой нищо не им каза , а сега някой като си говори той решава че го дразнят и ги гагва.Та така да продължим напред.След като цялата история се случи влезна и другият ми съотборник wrath.vasety.Още при влизането му си изпроси бан от 5 мин заради 2 пъти писане на "MUUUU" (За това нямам никакви претенции).След като го банна kev1n-- написа "moga i za 1 den.ako nastoqwate?

Тук според мен е и мястото да направя едно предложение.След като сервера е български според мен причините когато се баннва трябва да са на български защото като гледам английския не им се отдава.
6. Демонстрация/Изображение: http://file.bg/c231368quWzA
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Classic