2. Вашето IP:178.169.152.14
3. Nickname на администратора:Blade
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Темата е премахната..

5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Админи T.I. Represent MFS Zanimation , NEVIDIM , Blade : T.I present Ме гагва без причина , Nevidim ме слейва киква и ГАГВА без причина , а въпросният Блейд не премахва хакери въпросната A.Stancheva от Вашият БАНЛИСТ и когато опитах да съобщя за това, че тя е Хакер Г-Н блейд ме гагна , след 20-30 минути игра той излезе а тя продължи да играе с WALL Hack-ът влезе админ Cant touch this и си свърши работата ( Благодаря ) Днес когато попитах админ Блейд защо не си е свършил работата той не ми отговори продължих да настоявам и така и не получих отговор .. след това си смених името на " БЛЕЙД НЕ ЗАСЛУЖАВА ПРАВА " дадените админи които съм посочил започнаха да ме Гагват,слейват, кикват накрая Блейд ме банна за 1 час заяждане с админ .. ( не ми е проблем бана ) въпроса е до кога ще продължи това ? до кога админите които сте назначили ще се държaт по този начин и до кога няма да си вършат работата ..

6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо : http://dox.bg/files/dw?a=185906ec19
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Cs Mega gaming Dust2 ONLY
Лека вечер