относно киддо - пич ти 15 пъти нарече зхцс "господин 5о кила" и го караше да се биете и тем подобни..

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
[Anti]Killer написа:Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.
Report, понякога правиш от мухата слон. И, ако ще се банва директно при всяко нарушение трябва да го пише в правилата.
Предлагам да не издребнявате и да си гледате кефа
Mr.Black написа:Хмм,много хубаво мнение на МОРТАЛ. Провокации? Къде ги видя,ако мога да попитам?
Налага ми се предупреждение,което АЗ смятам,че е неоснователно.Идвам и питам,а ти идваш и какво правиш,както обикновено - НИЩО.С твоя пост точно ти провокираш,написал съм тема по правилата,смятам,че съм я написал,както трябва,без никакви нарушения и директни упреци.А ти идваш и ми се заяждаш едва ли не,казвайки,че провокирам.И после потребителите виновни,първо виж кой провокира пръв,а тогава говори по този начин.
[Anti]Killer написа:Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.
Black, ако не се лъжа онзи ден ме извикаха за да те банна и ти гледах циркаджийските номера. Стреляше по стените, колкото и по играчите, а когато доближиш някой започваш да се въртиш имитирайки flip hack за да настроиш играчите против веригата.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта