2. Вашето IP: 109.199.153.7
3. Nickname на администратора: 4I4K0 PEPI
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Влезе играч със ник "pesho?" и въпросният админ му направи забележка да смени ника, защото имало админ със същият ник. Друг играч със ник (НяМа кВо -.-) каза на че двата никнейма не са еднакви след което админът "4I4K0 PEPI" го кикна а след това и втори път. След това се обадих аз изнервен от тъпотиите с извинение на админчето и му казах че ако банне "pesho?" ще се оплача и той ме банна за "Swearing", абсолютно нищо убидно не съм казал, можете да видите в демото което съм прикачил. До тук написаното може да съм ви заприличал на някакъв олигофрен и т.н. ще карам направо малко с по-груб речник. Значи писна ми от тоя чичко ли е къв е, сериозно ви говоря това не му е първата подобна случка и преди ме е слапвал и киквал без причина, да вряно, сега ме банна за 5 минути, но това няма значение според мен, виждал съм го да псува, но не мога да го докажа, според мен трябва да премахнете правата на тоя сбъркан тип

6. Демонстрация/Изображение: Демо - http://dox.bg/files/dw?a=431946d58e
7. Сървърът, в който е направено доказателството: RATS