Защо като толкова ревеш ,че се теб наказват тука и в сърварите ,а не качи следващото демо а?
Там където падаш ,и от яд че загуби ме обиди накрая и веднага излезе да пуснеш тема
Ей колко е елементарно го даваш само !Дай и това демо де !
Спокоен да си само, аз ще си понеса наказанието какво и да е ,ма ти се научи на човешко отношение и се научи да падаш ,защото и аз да не съм админ тука ,някой друг щете накаже и пак ще ревеш ! Това ти е смисъла да шаваш по земята ,само мръсно нали?! Само ще ти кажа защо те питах кой си ,защото те гледахме с колеги 3 мапа и като видяхме че не си хак,аз реших да те попитам кой си,а ти какво си мислил ,да ме злепоставиш ,а аз тъй като да не изядеш бан ,защото има само 3-4 играчи който играят добре по този начин и да не стане гаф ,реших да те питам.
.Е браво GG ,успя

Аз само за твое сведение не се крия зад никове постоянно ,и админ и да не съм админ играя с моя ник да знаят хората кой съм ,да не създавам главоболия на тях и на мен ! Е то ти един друг пример с играч който харесвам kido :
/viewtopic.php?f=49&t=7659#p75049Добър играч ,пуснал е даже кандидатура за админ и аз съм подкрепил ,защото имам мото "Добър играч =Добър админ" ма май ще го сменя ,защото като добри играчи като теб ,него и други вместо да помагате да е чисто за да играем спокойно и да си правим кефа ,вие само интриги .Сега даже ще влезна в кандидатурата му да се откажа от подкрепа та си към него !Аре танцувай радостния танц на малката си житейска победа "направих мръсно за пореден път"