Случайно разбрах, че пак се замесва моето име (ник) в някакви странни ваши си интриги.
Ще отговоря по ред, надявам се да съм достатъчно изчерпателен и да няма недоразумения, отново.
Кокал, сложи си ръка на сърцето и кажи тогава когато според теб съм бил мъртвопиян

Относно това дали си слаб админ, че не ставаш за екип банове, е ясно от последните няколко демота. ФАКТ! Просто констатирам.
Люси, кога съм ти казвал в ЛИЧЕН към теб чат, че ще ти крада играчи, че сървърите са на умиране и т.н. ? И да, играя в други сървъри, не виждам в това проблем. Седем години съм бил тук, без да играя и за минута на друго място. И не, не съм поканил нито ЕДИН играч от тук, да играе където и да било. Знаеш, че няма и да го направя.
Бойко, когато някой пише нещо на някого ЛИЧНО, то си остава лично. Така е м/у мъже. Ти май не си такъв. Продължаваш с интрижките си от преди години и не си се променил и на йота от това което беше. За мое огромно съжаление. Не ми отговаряй, ще ме провокираш да кажа много неща и ще излетиш от сървърите, този път за винаги.
Сами си гоните хората, кога най накрая ще го проумеете! 19.00 - 21.00 Днес. Колко хора има тук и колко има в други сървъри? С смс-и не става, отношение няма.
Върнах се за да подкрепя Седмицата, нищо повече. Мисля, че заслужава, видно от това, че вече има права, мога само да му пожелая УСПЕХ. Бъркал съм с мои предложения - Кокал и Фастера, дано да са единствените ми два грешни избора.
Не, нямам никакво намерение на този етап, да играя в Мегата. Мисля, че на всички е ясно защо.
В заключение ще ви помоля да не ме замесвате в интриги и измишльотини. Сега съм просто един потребител на вашия форум.
Благодаря за вниманието.
Офтопик: