Counter-Strike Frag Movie 03
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Counter-Strike Frag Movie 03
Много силно!!!Чакаме 04 

КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Roger написа:Добра работа,добра креативност.Това изисква доста интелектуален труд и умение.Само музиката като чуя и ми е ясно,че си човек с много качества.
+1
-
n0thing - Потребител
- Име в игра: tyson
Благодаря на всички , които отделиха част от времето си , за да изгледат произверението ми , както и за хубавите коментари.Благодаря Ви!
( И да всички фрагове са направени ''но соунд'', играя така вече 4-5 години,мп3 на макс!)

-
owerlaw - Потребител
- Име в игра: After>OweRLaW!*, Mr.Reflex!*
Браво!!! Добър компютър ,добра мишка , сигурно може и да имаш Стеам ,ползваш опцията на големите играчи ,да си с ножа в лява ръка
Моя идол също я ползва тая опция за нагласа да не ти се отваря мерникa
,както и аз само че рядко ,защото играя gungame и там не върви за нож лява рака ,но клипа е N1 не съм виждал толкова добре направено ,предлагам да се подкрепи с повече гледания ,покажете го на повече приятели по Fb и да стане един от най-много гледаните клипове за CS ,просто си заслужава!!! И пак Браво!!!

- Fox
@ SpawN 97 , Благодаря ти , че изгледа клипа ми и за оценката ти,наистина значи много за мен.
Нека дам малко разяснение, относно това което написа.Конфигурацията ми е слаба вече от 2008г. което ме спря всъщност да създам много по-добро клипче, защото доста ме забавя и забива и не можех да видя какво съм направил, след като натрупах много фрагове започна да сече и съм карал "фраме по фраме" което както видях свърши работа.
Мишката ми също се счупи и сега ще взимам нова
.
Нямам стийм и не съм имал намерение да се занимавам професионално с играта , играя за забавление, чат , разпускане.
Относно ножа , той се появява там само като гледам демо, не знам настойки ли се бъгват, никаква идея.
Това се случва като си гледам демото през цс-а ми. Ако отворя демото през "HLAE" забелязах , че мерника там не се разтваря при стрелба , но само в тази програма.
Явно настройките са такива , не съм запознат много.Важното е , че накрая се получи прилично задоволителен резултат, лично за мен е така , знам че мога и по-добре,но за сега толкова ,нямам нерви за повече.
Отново Ви благодаря за подкрепата която получавам, оценявам го !

Нека дам малко разяснение, относно това което написа.Конфигурацията ми е слаба вече от 2008г. което ме спря всъщност да създам много по-добро клипче, защото доста ме забавя и забива и не можех да видя какво съм направил, след като натрупах много фрагове започна да сече и съм карал "фраме по фраме" което както видях свърши работа.
Мишката ми също се счупи и сега ще взимам нова

Нямам стийм и не съм имал намерение да се занимавам професионално с играта , играя за забавление, чат , разпускане.
Относно ножа , той се появява там само като гледам демо, не знам настойки ли се бъгват, никаква идея.
Това се случва като си гледам демото през цс-а ми. Ако отворя демото през "HLAE" забелязах , че мерника там не се разтваря при стрелба , но само в тази програма.
Явно настройките са такива , не съм запознат много.Важното е , че накрая се получи прилично задоволителен резултат, лично за мен е така , знам че мога и по-добре,но за сега толкова ,нямам нерви за повече.
Отново Ви благодаря за подкрепата която получавам, оценявам го !

-
owerlaw - Потребител
Извинявай не съм искал да кажа че играеш не честно,а е просто използваш настройки за по-добра стрелба с една опция от комбинация в конзолата
Ще тия напиша на ЛС и може да пробваш! И пак Браво!
Гледай това и виж колко си се доближил
:
http://vbox7.com/play:90b86a986f

Гледай това и виж колко си се доближил

http://vbox7.com/play:90b86a986f
- Fox
Да наистина , все пак Spawn си е Spawn и ще остане един от най-великите играчи , играли някога тази игра ! 

-
owerlaw - Потребител
Браааво ,
какво ботче беше преди година (БзК) докъде си стигнал
Големи фрагове . Руш руллЗ.
Много ми хареса клипа
какво ботче беше преди година (БзК) докъде си стигнал

Много ми хареса клипа
-