Много полезна тема! Тъкмо мислех да изхвърля стария лаптоп, понеже нещо дънната платка не работи както трябва, но ще прегледах АлиЕкспрес дали няма да предложи нещо. Благодаря. Платката вече пътува към мен 
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Много полезна тема! Тъкмо мислех да изхвърля стария лаптоп, понеже нещо дънната платка не работи както трябва, но ще прегледах АлиЕкспрес дали няма да предложи нещо. Благодаря. Платката вече пътува към мен 

MORTAL написа:Това заглавие е като от реклама на Топшоп или ДормеоМного полезна тема! Тъкмо мислех да изхвърля стария лаптоп, понеже нещо дънната платка не работи както трябва, но ще прегледах АлиЕкспрес дали няма да предложи нещо. Благодаря. Платката вече пътува към мен

И досега не съм попадал на измамник. А пазарувам на мен, на шурея, на приятели и на приятели на приятели. Относно плащане и проблеми със стоката, ще пропусна дребните неща. Поръчах лед бар с 1-2 години гаранция не помня точно. 380 лв., изгоря му 1 диод, което с нищо не влияе на светлината, да не говорим, че като е светнат не се вижда. Писах,пратих снимки, върнаха ми 30$. Съгласих се, след месец въпросният лед бар се "изпоти". А си работи няма проблем, но се води водоустойчив. Писах отново, като не се надявах на нищо, но в интерес на истината ми изпратиха чисто нов лед бар. А както споменах в началото, не говорим за дребни пари. Може и да се пазарите, е говорим за по-скъпи неща. И не винаги се получава, но са ми правили отстъпки. Та, това е от мен и моя опит с Алито(06.05.2014 г. ми е първата поръчка).

Досега проблеми не съм имал и все пак ако нещо струва 5лв. не очаквайте, че ще дойде с качество като за 50лв. 

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта