Ескейп ... Затова писах Полу домашен ... Щото го купих. А тези неща където се разминавят ми ги казаха 2ма колеги ( единия от Зверино другия от Благоевградско - демек 2 различни начина

) и затова се допитвам дали нялой си е правил

кланица не знам йъде има - не съм се интересувал просто

пекох си и ми хареса на вкус. Затова реших направо готовите да сложа да суша
Тотал ... През ден го мачкам я с точилка я с бирена бутилка ... Формата си я има. Преди да го сложа да го суша им боцнах по 7 дупки ( горе долу по 4 в крайщата и 3 отдолу ). Чета че времето е между 20 и 40 дни но не знам ( без да го режа ) как да разбера че вече става за мезене

Другата зима мисля евентуално да пробвам и пъстарма да си направя ама там са ми обяснявали с подробности. Засега съм се примирил с някой друг суджук
