2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 24г.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming Около месец, но и преди време съм играла

4. От колко време играете ЦС. [b]15 години? Не помня

5. Предишен опит като Админ. Била съм админ в друг Гън Гейм сървър, който спряха преди година, но не помня името

6. Колко време ще прекарвате в сървъра. В рамките между 10 сутринта и 8 вечерта, почти постоянно влизам

7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ GunGame
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Най-често играчите искат да бъде сменен мапа, а админ липсва и сървъра се изпразва. Също така, за да наблюдавам за хакери и играчи, нарушаващи правилата на сървъра
9. Скайп за обратна връзка. elito_eminemkata

10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming Около 6-7 може би
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ В сайта не съм подавала, но съм търсила админи доста пъти
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. В момента съм в болнични и имам доста време за убиване в сървъра

13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? Да