Ето Снимките които не ми бяха поискани?Какво отнопшение само
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ето Снимките които не ми бяха поискани?Какво отнопшение
Няма бан на това ИП.
-

MORTAL - Администратор

- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Няма бан, няма и хак, и снимките чисти въпреки, че не са ти ги искали. А админите просто си гледат работата. Не видях нещо нередно да са направили
- totalninety
- Админ

- Име в игра: Monsieur Mangetout
търси внимание.. ;д кидо я да те питам.. ;д понеже виждам че си много остат ;д кога те обидих с нещо ?
казах че си слаб ли ? казах че си с хак ли ? 3-4 човека ми писаха на админ чата чеи си хак, погледах те.. е не беше
да съм лефтнал ? не помня.. ;д имаше днеска 1 дето ми вика че съм бил слаб и т.н.. оставих го.. нито гаг нито нищо ;д таман бях станал все пак.. нормално е да не хитвам.. помня после че нарпавих 15 или 16 кила подред.. ти ли беше ?
по 1 време ми спря нета и лефтнах.. сори ако нещо те е обидило това нещо.. ;д също така аз снимки не съм ти правил защото играехме дм и ти видно и ясно си уалкваше и слушаше.. ;д окей.. нп ;д можеш.. слушаш ;д
искъм само че да помоля да ми се извиниш понеже не виждам какво съм нарпавил за да заслужа упреците и обидите ти
ПС: и все пак.. понеже съм убеден че нямаш достойнството д го направиш.. искъм да те попитам.. ти ли беше тоя дето в есл като влязат с тимвюър-а и ти пуснат директно цс-а не можеш да хитнеш ? или беше тоя дето си признава че е уал.. ;д или искъш да търся хронологиите из скайпа и да копирам през целия сайт ;д ;дд ;д същия като бр. блек ли какъф беше ;д каде ми разправят че без уал-а не влизал ;д и все пак.. ако цс-а е толкова важна част от живота ти живей за него, бъди герой.. ;д успех!
казах че си слаб ли ? казах че си с хак ли ? 3-4 човека ми писаха на админ чата чеи си хак, погледах те.. е не беше
да съм лефтнал ? не помня.. ;д имаше днеска 1 дето ми вика че съм бил слаб и т.н.. оставих го.. нито гаг нито нищо ;д таман бях станал все пак.. нормално е да не хитвам.. помня после че нарпавих 15 или 16 кила подред.. ти ли беше ?
по 1 време ми спря нета и лефтнах.. сори ако нещо те е обидило това нещо.. ;д също така аз снимки не съм ти правил защото играехме дм и ти видно и ясно си уалкваше и слушаше.. ;д окей.. нп ;д можеш.. слушаш ;д искъм само че да помоля да ми се извиниш понеже не виждам какво съм нарпавил за да заслужа упреците и обидите ти
ПС: и все пак.. понеже съм убеден че нямаш достойнството д го направиш.. искъм да те попитам.. ти ли беше тоя дето в есл като влязат с тимвюър-а и ти пуснат директно цс-а не можеш да хитнеш ? или беше тоя дето си признава че е уал.. ;д или искъш да търся хронологиите из скайпа и да копирам през целия сайт ;д ;дд ;д същия като бр. блек ли какъф беше ;д каде ми разправят че без уал-а не влизал ;д и все пак.. ако цс-а е толкова важна част от живота ти живей за него, бъди герой.. ;д успех!

..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-

kev1n - Потребител

- Име в игра: kev1n--
Бях вътре няколко минути.
Един админ ми писа да го погледна,беше чист.
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-

uzurpatorka - Потребител

- Име в игра: uzurpatorka
да беше на айм мап някакъв..
ако не се лъжа 
ако не се лъжа 
-

kev1n - Потребител

не се прави на интересен ;]
-

simple mindz - Потребител

- Име в игра: simple mindz
Киддо брат...добре играеш но мога да ти кажа,че не си нищо особено..Спри да казваш кои може и кои не може да играе.
-

jef0. - Потребител

- Име в игра: jef0.
uzurpatorka написа:Бях вътре няколко минути.
Да аз помолих, Рени, да го погледне, защото както виждате на демото сме прекалено малко и не мога да изляза спектатор. И трябва да ти кажа "kiddo", че въобще не бях погледнал, че си ти и не съм ти казвал нищо, а ти започна да ми се правиш на интересен, теб не те интересува кой слаб, кой не - играеш си играта и гледаш себе си. Аз не знам вече кое приятелче толкова може да те търпи та ти маха бановете от форума с това държание няма да стигнеш до никъде. Айде със здраве и повече не се занимавай с мен достатъчно ми падна в очите, когато ми тегли една "майна" онзи ден, като най-жалкия каруцар от село.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-

zxcv ;> - Потребител

- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
kiddo написа:kev1n сине , първо прочети внимателно какво съм написал . След това пиши , Аз в скупе слабисти нямам и непознати , и напоследно място . Никога няма да достигнеш моя левел сине.Успех.simple mindz написа:не се прави на интересен ;]
А, вие защо ми направихте снимки без да кажете нещо .Ейтака папарираш ли ? Еми излез малко от вас и снимай.Упесх.
жив и здрав бъди! цс про геймър стани! играя със мишка за 5лв, от лаптоп, през уайърлес интернет и най-важното - играя за фън-а
ако ще на 0 ме остави, това е игра нито щи садна, нито ще те напсувам.. нито дори ще си помисля че съм по-добър
защо ли? аз лично имам други цели и идеали в живота.. ;д офф: играхме на инферно и след това смених на детмач /защото стоеше клекнал в ъгала и те беше страх се покажеш/ нали ? след това на дм аз помня, че май по 1 време бях 1о-15 кила подред.. нещо не хитваше ? иили бъркам ? ако искъш да убедиш себе си, че аз съм саднал и лефтнал.. това е окей
но да опитваш да убедиш мен или някой който е играл с мене.. ;д кофти :Д нема ти се получи ;д офф2: ай следващия път като си он напиши ми, че си ти мене не ме е срам да се пиша с 1 ник, ще ме познаеш
и ще рекна демо специално след това, да не кажеш, че пак съм саднал и съм лефтнал 
-

kev1n - Потребител

Ще се заяждате ли още или да заключвам?
-

MORTAL - Администратор

- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Screenshots - Неактивен