И точно, защото това е GunGame, трябва подобни карти да останат.
Понеже обсъждаш качествата ми на играч и админ, ще ти кажа следното:
Имам много сериозен опит в админството, но обяснения няма да ти давам. В скорошното ти и поредно неоснователно оплакване срещу мен, споменах за "славната" ти кариера в екипа. Почти всеки твой бан за WH бе грешка, както постъпи и с мен.
Относно играта ми, аз не се крия, а почти винаги намирам печелившата позиция. Това, съчетано с добрата ми техника ме прави доста по - силен от теб, като гънгеймър. За разлика от твоя стил, аз не летя като муха без глава, а мисля докато играя. Запазвам хладнокръвие и не се нервирам на потребители с твоя манталитет, както и на по - силните от мен. Разбери, че от всеки има по - силен в определен момент.
Би трябвало да знаеш, че тези неща при някои хора просто им идват от вътре. Но ти не си от тях, колкото и усилия да полагаш. Това ти е тавана на възможностите. Не съм се захванал сериозно, не съм №1 в топ 15.
GunGame изисква комплекс от умения в играта, които ти по моя преценка не притежаваш в достатъчна степен, нито пък се отличаваш с избора си за печеливша позиция. Имаш изключително слаба техника. За това отбягваш техничните и така наречени майсторски карти. Средно ниво си. За това, хора като мен, винаги са трън в очите ти.
Когато направиш 10 поредни победи тук /но не някакви уговорени по сред нощ/, а, както аз го направих и 2 пъти по 9, но за съжаление, тогава сървъра ги помнеше по steam, за което съм писал теми тук в сайта миналата година, тогава обсъждай моите качества. Около 3-4 месеца рекорда на сървъра от 8 поредни победи бе мой. Сега ме амбицираш да взема да го подобря

Колкото до теб Fox82, остави ме на мира. Не ми пука, кой си и какъв си, както и с какви финансови възможности разполагаш и там, с колко човека охрана се движиш. То си личи по поведението ти в сървърите и в сайта що за човек си. Бъди жив и здрав.