Най-новото мнение е на последната страница отдолу при мен - настройката по подразбиране. Да, ако се обърне по твоят начин няма да има грижи, но това е един вид "бягане от проблема".

При положение, че по подразбиране е настроено по моят начин, предполагам има доста хора, които не са пипали настройките и при тях не работи.
PS: На мен моят начин на подредба на форума ми е по-удобен, защото като има няколко нови мнения в тема - влизам директно от "Непрочетени мнения" горе в дясно и ме праща в първото непрочетено, като следващите си продължават надолу, и към следващите страници... ако го направя по твоя начин ще трябва "да се връщам" нагоре и назад в страниците. Не, че е кой знае какъв проблем, но съм си свикнал така във всички форуми и така си ползвам и този.

Но ако има само едно ново мнение би ми било по-удобно да отида директно на него от главната страница, което не се получава ако темата е с повече от 1 страница.
PS2: Всъщност не помня дали е бил така по подразбиране форума, честно да си кажа... може и аз да съм го променил, защото ми е по-удобно така. Но така или иначе е най-добре всички изгледи на форума да работят нормално и всеки да си ползва това, което иска...