По т.1 ако не си в игра (DEAD) не е нужно да знаеш в кой е бомбата

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
BeTePuHaP написа:
По т.1 ако не си в игра (DEAD) не е нужно да знаеш в кой е бомбата
dzak написа: Аргументирай се.
dzak написа:Опитвате се да предлагате "тъпотии". Та това дори не може да се нарече подсказване. Подсказване е дори повече bullet damage plugin-а отколкото това, че можеш да кажеш дали ц4 е в тях.
Глобално решение е просто да се сложи командата mp_fadetoblack. Тогава ще бъдем и първите, сложили това, защото умрелия можел да подскаже дали ц4 е в лошите или не.
...
BeTePuHaP написа:Виж, все ми е тая дали ще го има или не! Говорех принципно. Дали някой е подсказнал така или не, незнам, а и трудно може да се разбере. На мен лично ми е по-лесно като проверявам с tab за c4.
Доводите "за" са точно толкова (не)убедителни, колкото тези "против". Това, че тези 40 човека няма да злоупотребят не означава, че никой никога няма да го направи или, че вече го е правил. Лично мнение!
BeTePuHaP написа: Ако ще се товари сървъра няма смисъл да се пипа, но по принцип не ти е нужна тази информация ако не играеш.
Идеята на форума е точно тази, някой предлага нещо, другите се изказват и се взима решение. Винаги ще има за и против, винаги има + и -, нормално е. Затова ще попитам хората които се занимават с това и ще напиша, да ако тежи няма да го добавя, но ако е само команда, както админите да виждаме и двата отбора като сме мъртви, не е проблем.
Report написа:Допълнение към Правилата на форума
4. Заглавието на темата трябва да описва проблема или да бъде формулирано по начин, който дава да се разбере възможно най-пълно, недвусмислено и кратко, за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана.
При особено неясно формулирано заглавие и съдържание на първото мнение, както и при заглавие, отнасящо се до конкретен участник, темата ще бъде затваряна или отстранявана.
.
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта