Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

S&Q DESIGN - Photoshop услуги и Discord сървър поддръжка

Изображение Търговският раздел на форума.
Място за всички, които искат да продадат, купят или заменят даден предмет.

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

S&Q DESIGN - Photoshop услуги и Discord сървър поддръжка

Мнениеот Soquek » 16 Май 2024, 11:37

Изображение

Здравейте, драги съфорумници! Както виждате от заглавието предлагам фотошоп услуги, работя с програмата "Photoshop CC 2019" колкото до опита ми с програмата... близо към 4 години с прекъсвания и мога да кажа че изработвам всякакви дизайни от аватари до банери, та чак до визитки, от канала "изработките ми" може да разгледате на изработките ми.
Също предлагам поддръжка на вашият дискорд сървър (Какво имам предвид с тази опция: създаване на канали, категории и роли, добавяне на ботове, емоджиита и с каквото имате нужда, настройване на ботове, каналите и т.н.).
Начина на плащане за сега става само чрез Paypal, при закупка Вие получавате .PSD файла на всяка една изработка, която закупите от мен без значение дали е лого и/или банер.

За заявки може да използвате тикет системата ни или да се свържите с мен чрез дискорд: soquek02
Нашият дискорд сървър; https://discord.gg/YrHGYDtw7H
Последна промяна Soquek на 16 Юни 2024, 11:09, променена общо 4 пъти
Аватар
Soquek
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Soquek

Re: S&Q DESIGN - Photoshop услуги!

Мнениеот Soquek » 24 Май 2024, 16:08

Актуализирам темата!
Здравейте, драги съфорумници!Първото мнение е малко редактирано;

Добавен директен линк към изработките ми
Аватар
Soquek
Потребител
Потребител

Re: S&Q DESIGN - Photoshop услуги!

Мнениеот Soquek » 16 Юни 2024, 11:08

Актуализирам темата!
Здравейте, драги съфорумници!Първото мнение е малко редактирано;

Променена е опцията за плащане - Начина на плащане за сега става само чрез Paypal!
    Добавено е нова услуга: "Discord сървър поддръжка"!
- Предлагаме поддръжка на вашият дискорд сървър (Какво имам предвид с тази опция: създаване на канали, категории и роли, добавяне на ботове, емоджиита и с каквото имате нужда, настройване на ботове, каналите и т.н.).
Аватар
Soquek
Потребител
Потребител

fast indexing backlinks

Мнениеот JamesMib » 12 Мар 2026, 12:20

Изображение

The benefits of quick connection indexing providers are manifold. For buyers, it means quicker entry to clean articles, getting rid of the frustrating lag time involving publication and discovery. Irrespective of whether trying to find breaking news, trending matters, or market interests, buyers can be assured that they're accessing one of the most up-to-date facts obtainable. SpeedyIndex google maps

fast indexing in outlook fast indexing fast indexing in outlook how to make indexing faster index makes searching fast explain how 416df76
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

Име в игра: JamesMib
facebook: Jade Andracchi
Twitter: Emormeste
google+: Oklej

speedyindex google scholar

Мнениеот JamesMib » 13 Мар 2026, 15:43

Изображение
speed index

Moreover, fast connection indexing solutions empower articles creators and website homeowners by ensuring that their hottest offerings are promptly indexed and surfaced in search results. This can Possess a profound impact on visibility, website traffic, and engagement, eventually driving development and achievement within an progressively aggressive digital landscape. speedyindex google sheets

speed index blogger how to speed up indexing fast indexing c++ fast indexing of linksoul SpeedyIndex google play c37a239
@index_systum77=
Аватар
JamesMib
Потребител
Потребител

Име в игра: JamesMib
facebook: Jade Andracchi
Twitter: Emormeste
google+: Oklej

Назад към Купувам/Продавам/Заменям