двубой в сървър CS MegaGaming GunGame TeamPlay между отборите на админите и звездите на веригата.
Мачът ще се проведе на принципа Best of 3 /до две победи - 2 от 3/ в рамките на около 60 минути.
Награда няма да има, защото не е турнир, а просто двубой, организиран с цел забавление и в духа на добрите нрави.
Участието е свободно. Капитаните ще бъдат определени от самите участници.
ПРАВИЛА - Няма да изготвям, но ще се спазват общоприетите за csmegagaming.com
Брой участници в отбор - максимално 10, минимален брой - колкото се запишат, като преди двубоя ще бъдат изравнени.
При липсата на интерес, мач няма да се състои.
Брой съдии: 4 /по 2-ма за двата отбора/. Съдиите може и да са по -малко.
Бих искал да се включа с участие в игра и аз, но, ако няма желаещи за съдии от екипа, мачът ще го ръководя аз.
Всъщност, аз мога да ръководя пускането на knife рунда за избор на отбор /T или CT/ и избор на карта, както и старта на играта и като играч, а мои колеги просто да съблюдават за ползването на непозволени средства и направят демо на срещите.
Допуска се комуникацията между съотборниците по време на игра чрез skype, ventrilo, teamspeak.
За двубоя ще разреша менюто за избор на отбор, което сега съм забранил.
Дата на двубоя: 11.04.2015г.
Време на мача: 14:00 - 15:00 часа
Някои специфики на сървъра:
1. Настройки за CS 1.6 GunGame - Team Play
2. Брой на играчите - макс. 10 vs 10
От тук следва:
- по 10 играчи в отбор - 20 Required kills /нужни убийства/ или броят на "убийствата" ще е умножен по 2 спрямо
броя на играчите. / при повишен интерес, може да вдигнем броя на играчите на 11 за отбор за сметка на съдиите/
3. Загряване - 45 секунди с xm1014 /автоматична помпа/ + knife
4. За да се избегне объркване при направените "фрагове", а именно с презарежданията на оръжието, при всяко "убийство" на противник, монитора ще Ви подсказва сполучливо "убийство" с мигновено присветване в син цвят.
5. При направен "фраг" с Headshot, сървъра ще Ви дава + 40% живот;
6. При всички останали направени "фрагове" сървъра дава + 15% живот;
7. Максимален % живот е 100
8. При заколване на противник - сървъра да отнема 1 точки на противниковия отбор, респективно да дава + 1 точки на другия отбор;
9. Auto demo recorder
10. По - горе описах избора на отбор и карта, а именно, избира победителят от knife рунда в началото на мача. След това се разменят за следващата среща.
Други:
Парола за сървъра всеки участник ще получи на ЛС от мен за времето от 12:00 до 13:30 часа на същата дата.
Моля, при конектване към сървъра, ползвайте connect IP , за да се активира опцията за вкарване на сървър паролата.
Забранява се предоставянето на паролата на хора, които не са участници.
Съдиите да предоставят в сайта, тук в тази тема демо на срещите.
Адрес на сървъра: 79.98.108.109:27017
Възможни са промени, заради което всеки участник е длъжен да прочете темата 1 час преди мача!
Запомнете: Важна е не победата, а забавлението, доброто настроение и взаимното уважение в навечерието на този светъл празник!!!
Оръжия - All weapons /всички/
Списък с карти:
Ще определя 5-6 карти от горния списък, според най - честите Ви предпочитания.
Образец на записване:
1. Ник
2. Отбор
3. Предпочитана карта
Краен срок за записване: 12:00 часа на 11.04.2014г..
За капитан на звездите, бих искал да бъде Fox Без да се натрапвам, разбира се и с уважение към
този гънгеймър Решението е негово и Ваше.
ЗАБЕЛЕЖКА: Дори и да няма желаещи за съдии, двубоя ще се проведе, а ще излъчим такива от отборите в деня на
мача!
Ако съм пропуснал нещо, моля поправете ме или аз ще си едитна поста, защото го реших съвсем преди малко и
набързо го написах, за което Главният естествено е уведомен.
Нека модераторите ме извинят, но ще "Up-вам" темата, когато се скрие от видимите на първа страница.