Drax написа:r0ki. написа:Аз съм за, мисля че ако спечелим турнира, ще ни бъде от голяма полза, ще започнат да влизат нови играчи в сърварите ни както и нови потребители в сайта ни, това ще ни направи по известни. Апък имаме и много добри играчи.
И аз съм За но ако загубим....
Играе се само за победа другарю станишев. ... кви са тия въпроси ако загубим ?! момента със загубата да си го нямаме .. ако и Христо Ботев и Васил Левски си бяха задали тоя въпрос ?! Ако загубим ?! ...
По темата .. аз съм ЗА
един турнир никога не е излишен ... ако се реши ,че веригата ще участва .. избира се някой , който ще може да играе постоянно на всеки 1 мач ( все пак и да е скиллнат моля ви ... ) и се прави капитан на веригата
ще тряя да се направи 1 5v5 и там да се млъскат тия 10 човека докато се подбере правилно отбора който ще донесе (рекламата на веригата) трябват сериозни момчета ... не пешо и гошо дето в масака като клекне теро с авп и убие 2ма и опа мега скилнатия ... все пак .. ще трябва солидна подкрепа и от екипа на веригата
)
п.п .. 2010 имаше един турнир на cs-bg.info пак от тоя сорт .. вериги Vs вериги .. с награда 5в5 сървар
2 месеца за 1во място
1 месец за 2ро място ...
1 седмица за 3то място ...
всичко беше ок .. играехме ние с една верига ( ше кажа ,че бяха мн зле мойте хора)
и млъскахме наред .. стигнахме до финал .. и на финала нагласената работа си пролича.. тия ни псуват , ние напишеме нц кикват ни и т.н и в края на крайщата бяхме 2ри .. казвам го с цел да се преговори с организаторите да няма тия филми , че ми е писнало .. или се играе за кеф или не се играе изобщо
)