Демо - http://dox.bg/files/dw?a=4edb4241b0
Ник - Brat na GATTI(slavi)
IP- 109.160.74.217 - http://dox.bg/files/dw?a=5199fbb672
Еймът е насочен към гърдите
Aim
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
Paveto - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Paveto
Re: Aim
Павка, мисля че не е айм, а просто се преструва, те тези от долно осеново са така, или ще си говорят, или ще се правят на хакери, или ще садват, заради ранка
Мисля че при айма куршумите се повече групират. Но може и да е !!
Мисля че при айма куршумите се повече групират. Но може и да е !!
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Лично аз хак не видях,
а това трепетене на мерника му е от движението на мишката при стрелба, или се опитва да обере отката като се мъчи да убие някой или просто си мисли че като го прави все с някой коршум ще оцели нещо.
Ако играе с хак то тоя хак е много сдробен защото и едно убиство не можах да видя с него..!
а това трепетене на мерника му е от движението на мишката при стрелба, или се опитва да обере отката като се мъчи да убие някой или просто си мисли че като го прави все с някой коршум ще оцели нещо.
Ако играе с хак то тоя хак е много сдробен защото и едно убиство не можах да видя с него..!
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Mrusnica написа:Лично аз хак не видях,
Принципно отката се получава, след като куршума излезе от цевта, а газовете от изстрела влизат в тръбичката на полуложата и избутват затвора за да може да се изкара гилзата и да се вкара, нов заряд (патрон) . Според мен го прави, защото се е ядосал, че не взима фраг...
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Незнам, аз лично за толкова години никога не съм виждал някой да се мъчи да обира отката с мишката и мерника да му седи на едно място върху противника докато го прави, но все пак вие сте админи и преценявате. За мен има нещо нередно
-
Paveto - Админ
- Име в игра: Paveto
Paveto написа:Незнам, аз лично за толкова години никога не съм виждал някой да се мъчи да обира отката с мишката и мерника да му седи на едно място върху противника докато го прави, но все пак вие сте админи и преценявате. За мен има нещо нередно
Незнам ти от колко време играеш и не знам къде точно видя задържането на мерника върху целта докато стреля, но специално на това демо аз не виждам хак...нека и колегито го прегледат и да преценят.
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Бан на GATTI сложен от Миро -> http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=3522
А тоя за който докладва Павето е с ник Brat na GATTI. Напълно е възможно да играе с хак. Оплакването е от 7.10, Миро го е баннал на 8.10. ИП адреса е съвпада Ще почива 1 месец.
А тоя за който докладва Павето е с ник Brat na GATTI. Напълно е възможно да играе с хак. Оплакването е от 7.10, Миро го е баннал на 8.10. ИП адреса е съвпада Ще почива 1 месец.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
7 мнения
• Страница 1 от 1