1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=a6107b943a
2.Снимка: http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =200480297
3.de_dust2/INNERFIRE will===;D/212.25.57.153
Демотата са две.На първото бях започнал да гледам друг играч , но този ми беше доста по-съмнителен.Абсолютно безидейна игра,просто се нагажда по играчите,които вижда през стената и за да разсее всякакво съмнения,уж се оглежда в последния момент и стреля баш в главата на противника.Обърнете внимание на моменти в които уж проверява но напълно неадекватно с обстановката,сякаш този играч не ползва радар.Обърнете внимание,че знае с точност кой къде се намира но се прави на ударен и тръгва в друга посока.Разбрах,че бил от някакъв клан най-добрия в България,не искам да коментирам.Това изобщо не ме интересува.
Бих записал цялата му игра с Fraps,погледната по моя начин,но това ще стане един голям филм от близо 50 гб.
wallhack в D2 -INNERFIRE will===;D
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: wallhack в D2 -INNERFIRE will===;D
...
Последна промяна ViSiOn на 03 Дек 2013, 19:46, променена общо 2 пъти
Причина: В тези теми имат право да се изказват само Екип Банове Администратори и т.н
Причина: В тези теми имат право да се изказват само Екип Банове Администратори и т.н
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
Офтопик:
Последна промяна dzak на 03 Дек 2013, 20:51, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Причина: Излишен коментар.
-
Kacamun - Потребител
- Име в игра: Kacamun
Колеги, някой от екип банове ще се заеме ли с тази тема или ще чакаме zxcv да свърши тази работа. Не ми харесва как се работи тук, забелязах че до сега всичко правеше zxcv!!!! Аз демотата ги прегледах но няма да давам мнение защото не мисля да улеснявам работата на някого който го мързи да свали два файла и да се изкаже поне. Да си представим че е хакер и го оставяме да си вилнее из сървърите, ето точно това не ми харесва че темата си седи без нито едно мнение или решение от екип банове. Момчета стегнете се...............
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Kacamun написа:Офтопик:
Admin заради това ли да влизаме и да сме активни във форума ?
В темата 3 коментара, единия модериран от екип банове, втория от модератор !?
А време да се изкажете по темата нямате !?
SEXY_M »Офтопик:
Много се говори на последък, че в сървърите не се работи както трябва, ами наблегнете малко и вие в тази посока и пазете реда, то не е само да наказвате и редактирате коментари ...
Ако на някой не му харесва изказването ми и има права да ми постави наказание нека го направи, но НЕ МИ МОДЕРИРАЙТЕ ПОСТА !
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
като гледам 2те демота да ви кажа че ако бях в сервера да си е заминал айде него бавете вече тоя INNERFIRE will===;D
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Тъй като другата тема е оплакване от админ, ще драсна тук.
Първото демо/по-късичкото/ изобщо няма смисъл да го гледате. Реално там няма нищо, което и добър играч без хак не би направил. Второто демо обаче е достатъчно да се гледа до пета врътка. Има няколко момента, които са съвсем ясни индикации, че артистчето преписва. В четвъртата или петата врътка, не помня коя беше точно, той излиза към ярд и води престрелка с противник. След като се скри зад кашона, ясно се чува, че противника му избяга към "А" бомбсайд. Последващото му отиграване показва, че или играе без никакъв звук, което обезсмисля евентуалните му обяснения за други ситуации/че ги чува/, или пък има звук, но се прави на луд. Съответно и при този вариант е показателно, че "играча" си е чийтърче.
Първото демо/по-късичкото/ изобщо няма смисъл да го гледате. Реално там няма нищо, което и добър играч без хак не би направил. Второто демо обаче е достатъчно да се гледа до пета врътка. Има няколко момента, които са съвсем ясни индикации, че артистчето преписва. В четвъртата или петата врътка, не помня коя беше точно, той излиза към ярд и води престрелка с противник. След като се скри зад кашона, ясно се чува, че противника му избяга към "А" бомбсайд. Последващото му отиграване показва, че или играе без никакъв звук, което обезсмисля евентуалните му обяснения за други ситуации/че ги чува/, или пък има звук, но се прави на луд. Съответно и при този вариант е показателно, че "играча" си е чийтърче.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
viewtopic.php?f=49&t=4909 Тук е отговора на тази тема. Няма нужда от излишен спам!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
8 мнения
• Страница 1 от 1