Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
ovcharov написа:Ми ти явно си "сляп" щом не си видял дузпа.Груби нарушения от страна на Ливърпул в наказателното им поле ? Да не говорим за друг мач ? Имаше едно избутване от страна на Ловрен и играча на Лудогорец падна , но в такава ситуация по-скоро повечето съдии не биха отсъдили дузпа.
dzak написа:ovcharov написа:Ми ти явно си "сляп" щом не си видял дузпа.Груби нарушения от страна на Ливърпул в наказателното им поле ? Да не говорим за друг мач ? Имаше едно избутване от страна на Ловрен и играча на Лудогорец падна , но в такава ситуация по-скоро повечето съдии не биха отсъдили дузпа.
Малко сменяме темата. Овчаров, теб май не са те блъскали докато бягаш, за да разбереш какво е усещането.Също така не са и те ритали по кокалчетата в гръб, без да подозираш за това. Не казвам, че нашите не са били "грубички", но Ливърпул не отстъпват в това отношение.
Критерия на съдията не беше равен, това е факт. Но в съвременния футбол това е реалността. Всеки подкрепя силния или удобния.
Roger написа:Liverpool ще падне в София,но не мога да предвидя резултата.Вече знам,че Ludogorets не се плашат от никой.
Retro написа:Емоции след мачаЗаслужена ли беше дуспата за Ливърпул?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта