Спиране на сървър
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
44 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Спиране на сървър
за WAR3 мога да ти кажа защо няма хора, и това го забелязвам вече от 2-3 седмици, но никои не обръща внимание на това което казвам аз. Пълно е с хакери това е една от големите причини !!!! До сега съм засякъл около 15-20 хакера, ако ти покажа какво става на моя декстоп, пълен е със снимки и демота на хакери !!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
е па да е пълно колко да е пълно като когато има хора съм вътре като съм на компа и е чисто ако има лети по бързата процедура
-
Pesho_vr94 - Потребител
- Име в игра: |nO c0mMeN7| Pesho Kucheto
Точно така никой не разбира. Всички знаем (или повечето), че с Linux е най - добре, но каква ползва, като никой не разбира ? С тази машина може да се поддържат спокойно поне още 3 сървъра, които дори да не натоварват толкова. Не знам какво толкова давате зор за 5в5 и 3в2 и 2в2 сървъри, като може преспокойно един сървър да се поддържа само и да се използва за всичките тези неща. Напълно съм съгласен да има два сървъра dust2 only и двата да са по 24 слота например, както и един Hide and Seek. Хората, които играят този мод само могат да ме подкрепят, защото ми е ясно, че на повечето не ви е интересно и не ви влече, но сървъра, като е с 16 слота например гарантирам, че ще е пълен. Не съм фен на Deathrun-a, но просто няма верига, която да има такъв вид сървър и да не е фул! Не го играя поради простата причина, че никой няма акъл в такъв вид сървър да добави плъгин за /invis (скриване на съотборниците), за да се намали лага и компютъра просто ми е от ВТОРИ клас. С малко повече акъл и упоритост всичко се постига, а нещата няма да се оправят, като всички се зъбим един срещу друг. Аз не разбрах смисъла на спирането на Aim тъй, като сървъра си върви перфектно и имаше само едно изключение - това, че спираше 4-5 пъти на ден. Просто грешката Ви беше, че бяхте добавили прекалено достатъчно не играни карти или по-точно карти, които стават САМО и ЕДИНСТВЕНО за 1vs1 ... Това е моето мнение
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Burgasko, вземи пусни аим сървъра, така и не разбрах защо го спря, ако е това, което си мисля не е сериозна причина за твоето решение!
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
снощи имаше голям лаг в дм на моменти , иначе нямам проблем с лага аз ! но на моменти както казах е зверски !!!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
според мен трябва да се спре War3, защото като гледам вече почти никой не влиза
-
georgi38 - Потребител
- Име в игра: GreoN
Да и според мене е така да спре War3
Последна промяна ViSiOn на 23 Фев 2013, 12:26, променена общо 1 път
Причина: Не пиши с толкова големи букви всички виждат !
Причина: Не пиши с толкова големи букви всички виждат !
CS MegaGaming Dust2 Only !!!
- S0K0LsKi TaRiKaT
- Потребител
- Име в игра: 4arovniq piqn ot vtornik
Вчера(снощи) забраних интернационалния трафик от/към сървъра ...
т.е. ВСИЧКО извън БГ няма достъп до сървъра. Надявам се да намалеят опитите за хакване, кракване, дропване, крашване, разбиване на пароли на линукса както и на играта както и flood-ът
и аз мисля че war3 трябва да спре .... няма файда от празни сървъри .... по добре да се пусне още един дуст2 примерно или деазнам 5в5 .... (то няма кой да ги направи)
т.е. ВСИЧКО извън БГ няма достъп до сървъра. Надявам се да намалеят опитите за хакване, кракване, дропване, крашване, разбиване на пароли на линукса както и на играта както и flood-ът
и аз мисля че war3 трябва да спре .... няма файда от празни сървъри .... по добре да се пусне още един дуст2 примерно или деазнам 5в5 .... (то няма кой да ги направи)
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
burgasko написа:Вчера(снощи) забраних интернационалния трафик от/към сървъра ...
След, като няма кой да ги направи и от това мрънкате вече 2 месеца, че никой не разбирал от Linux защо още сте с него??? Дела трябват, не думи ! Какво друго да ви кажа... и аз искам още един dust2 да се направи на мястото на war3 и да се намалят слотовете в d2 на 24, защото вечер става не анархия ми 3-тата световна война.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
44 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Предложения за сървърите и сайта