Спиране на сървър
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
44 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Спиране на сървър
Не мисля че сече защото си пуснал 3 или 4 сървъра , лео вика не е от итернета значи остава да е от някоя настроика на сървърите. Играя в сървъри от чужбина даже с по голям пинг и ми върви по добре играта от деатмача !!!
-
ana7ol1 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Spynki ^^
burgasko написа:Вчера(снощи) забраних интернационалния трафик от/към сървъра ...
т.е. ВСИЧКО извън БГ няма достъп до сървъра. Надявам се да намалеят опитите за хакване, кракване, дропване, крашване, разбиване на пароли на линукса както и на играта както и flood-ът
и аз мисля че war3 трябва да спре .... няма файда от празни сървъри .... по добре да се пусне още един дуст2 примерно или деазнам 5в5 .... (то няма кой да ги направи)
ЗА с двете ръце
-
georgi38 - Потребител
- Име в игра: GreoN
ще спра war3 сървъра за 2-3 дена да пробвам без него ...
пп. ще увелича слотовете на dust2 на 31 докато е спрян сървъра ...
пп. ще увелича слотовете на dust2 на 31 докато е спрян сървъра ...
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
MORTAL написа:Най-пълни са ГГ, Класик и Д2. Въпреки че в Класик 70% се играе дъст2... не зная защо избират тази карта, при положение че има отделен сървър за нея. Колкото пъти влизам в Айм сървъра, повече от пет човека не съм видял, но това не е причина да се спре. Другите сървъри са по-празни, но през седмицата това е нормално, все пак не си изкарваме хляба с ЦС, трябва и да се бачка/учи.
А самолета за 1000 лв. четири сървъра с по 20 потребителя, общо 80 конекции към него едва ли ще го натовари повече от 20%. По-добре пусни още 2-3 сървъра на тази машина за да се натовари както трябва, но не прекалено. Така ще се ползва максимума на машината, а и ще се отворят места за нови играчи. Примерно още един Вар3 сървър, но без досадния респаун
Без респун, чудесно ще е
-
dzhanoww - Потребител
- Име в игра: rdzh, Memphis Depay-
44 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Предложения за сървърите и сайта