Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ AwP | Ivalinnnnn

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от Админ AwP | Ivalinnnnn

Мнениеот kiddo » 14 Окт 2013, 15:03

За оплакване от Админ:
Вашият nickname, с който сте били ban-нати: water from the mountains
Вашето IP:151.237.37.151
Nickname на администратора:AwP | Ivalinnnnn
Нарушеното правило : 6."Ако администратор ban-не някого, който не е hack и този играч предостави демо, на което си личи, че не е. Тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор".
Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Играчите мисля че подведоха Администратора ,ще изчакам неговият отговор.
Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=cafbaba233 - Тук на този линк прилагам моите доказателства "снимки и демо".
Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming dust2 only
kiddo
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: stzmans

Re: Оплакване от Админ AwP | Ivalinnnnn

Мнениеот Batmana » 14 Окт 2013, 15:15

Нека видят демото където ти пиша на лично да ме намериш в скайп за да видя снимките и демото а ти не отговаряш и си играеш играта ! Е за това са ми дадени правата щом съм се осамнил в теб да те снимам и ако не ми предоставиш снимки и демо да те бан. Нямаше смисъл да пускаш тема качи снимките направени от мен и качи демото дето се вижда как ти пиша за снимките ( amx_psay water skype iv-ivan0v nameri me za da vidq snimkite ) това ти пишех П,с Приятен ден :)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот kiddo » 14 Окт 2013, 15:26

Batmana написа:Нека видят демото където ти пиша на лично да ме намериш в скайп за да видя снимките и демото а ти не отговаряш и си играеш играта ! Е за това са ми дадени правата щом съм се осамнил в теб да те снимам и ако не ми предоставиш снимки и демо да те бан. Нямаше смисъл да пускаш тема качи снимките направени от мен и качи демото дето се вижда как ти пиша за снимките ( amx_psay water skype iv-ivan0v nameri me za da vidq snimkite ) това ти пишех П,с Приятен ден :)

Ами аз точно тях съм качил.Извинявам се ,но не съм видял че си ми писал.Не съм длъжен да следя чата постоянно. Което е моя грешка вече ще зная.Мерси за отговора
kiddo
Потребител
Потребител

Име в игра: stzmans

Мнениеот Batmana » 14 Окт 2013, 15:30

И аз мерси че намери време да пишеш но бъди по внимателен следващия път за да не се стига до банове ако си чист приятен ден :)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот Doktora » 14 Окт 2013, 16:13

Бях вътре по време на бана ,но нямаше как да те гледам имах проблем бана е премахнат всичко е чисто
приятна игра.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Назад към Погрешни банове