skill eu написа:"Е , аз бях в игра. За какво ми е демо ? Така или иначе ти поисках демото , защото ти ме занимаваш с глупости."
Тези две изречения говорят достатъчно за администраторския ти опит.
Излишно е да искаш демо, след като няма да го гледаш, само за да направиш на пук.
Не мисля, че е глупост да поискам демо, след като според мен е имало съмнителни моменти. Всяко демо ще бъде качвано, само след потвърждението на Админ, защото според мен е несериозно, тъй като след 2-3 демота, всеки ще изгуби интерес да ги гледа. Както и в момента много хора дори няма да си направят труда да гледат настоящото ми демо, познавайки стила ми на игра.
Изключително нахално хлапе си. Още за пръв път като те видях ти обясних да не ми пишеш за опит. Не ми е ясно за кой се помисли , че чак ще ми искаш демо. Бил видял съмнителни моменти. Едно твое демо само да не качиш и ти слагам бан. Веднага не мога да те банна , защото ще чакаме един месец колеги да гледат демо и накрая пет човека ще кажат , че си с хак , други пет ще кажат , че не си и АДМИН ще трябва да ти махне бана. Както е ставало и преди с други играчи. И в крайна сметка виждам ти колко опит имаш, който си "намаляш графиката , че да увеличаваш хит бокса" или какво беше я го напиши пак същото , че не мога да го цитирам точно сега.
Бил видял съмнителни моменти .
А , да добавя само , но явно не ти идва на акъла , че след като бях в игра не аз трябва да гледам демото. И другото важно нещо, не знам защо си мислиш , че имаш стил на игра.
Всеки път на вратичката следиш играчите през стената и се правиш , че уж булет демидж. И с това искане на демо няма да ти мине номера. Нали те видях , играча мърда на ляво и ти с мерника, играча мърда на дясно и ти пак с мерника. Така , че ще качваш демота , докато ти сложа бана, или докато не ти кажа да спреш да качваш. Това е от мен !!!