Заповядай .
Демонстрация - https://dox.abv.bg/download?id=f809542792#
Демо за Eagle
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- skill eu
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: unnamed
Re: Демо за Eagle
чиста игра колега няма нищо нередно в демото
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Благодаря за демото.
Изгледах демо днес, защото вчера беше късно.
Две неща ми направиха впечатление, иначе мисля, че си чист.
- когато задържаш се вижда нормално, но като гледаш друг сякаш е с лаг. Може и от мен да е, не знам защо е така.
- 2-3 момента, които ми се сториха неуместни и въпреки това извади късмет, но никой не играе през цялото време напълно съсредоточен.
Ще помоля да не заключвате темата все още.
Изгледах демо днес, защото вчера беше късно.
Две неща ми направиха впечатление, иначе мисля, че си чист.
- когато задържаш се вижда нормално, но като гледаш друг сякаш е с лаг. Може и от мен да е, не знам защо е така.
- 2-3 момента, които ми се сториха неуместни и въпреки това извади късмет, но никой не играе през цялото време напълно съсредоточен.
Ще помоля да не заключвате темата все още.
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
Ще се радвам да посочиш кои точно са тези моменти, за да мога да се ореантирам, както аз така и колегите ти.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- skill eu
- Потребител
55:30 започва раунда. Виждаш че 2 минават тунел от мид, после отиваш да ги чакаш от страната на Б никой не минава и затова реши да провериш ъгъла, но защо директно него и после не провери за втори човек. Все пак демонстрира търпелива игра.
59:25 започва раунда. Като стигна на Б ясно се чувах в тунела, но реши да погледнеш към ст. Предполагам просто си се бил разсеял или си мислил, че е твой.
И следващия, последен раунд, когато си на Б досега не се беше оглеждал така.
Но както казах просто впечатления, нищо повече. Не мисля, че има какво да се обсъждат, затова и не ги написах още в първия пост.
59:25 започва раунда. Като стигна на Б ясно се чувах в тунела, но реши да погледнеш към ст. Предполагам просто си се бил разсеял или си мислил, че е твой.
Но както казах просто впечатления, нищо повече. Не мисля, че има какво да се обсъждат, затова и не ги написах още в първия пост.
-
Eagle - Форум Модератор
Eagle написа:55:30 започва раунда. Виждаш че 2 минават тунел от мид, после отиваш да ги чакаш от страната на Б никой не минава и затова реши да провериш ъгъла, но защо директно него и после не провери за втори човек. Все пак демонстрира търпелива игра.
Ще гледам при първа възможност.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Разминаванията се получават, защото играя на колонки (не ми се слагат слушалките) и звука от тях не е толкова отчетлив, често се бъркам откъде точно идва противника или пропускам движението му, та за това често проверявам.
- skill eu
- Потребител
Помоли ме да ти посоча моментите, а ти дори не си си направил труда да пуснеш демото . А това с колонките... не завиждам на съседите ти и не изглежда често да се бъркаш.
-
Eagle - Форум Модератор
На работа съм, пиша по спомен, при първа възможност ще го пусна.
И да често бъркам (относно това, точно къде се намира противника ми) именно, защото не увеличавам звука особено много, няма нужда да се притесняваш за съседите ми
И да често бъркам (относно това, точно къде се намира противника ми) именно, защото не увеличавам звука особено много, няма нужда да се притесняваш за съседите ми
- skill eu
- Потребител
Чиста ми се вижда играта...
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2