Преди 4-5 дни ме баннаха от вашия сървър за обида към екипа..Щот ме гагват за най-малката причина и как ще да е гагват ме през 2 мин дори като кажа "шибан уеп" Както и да е... И след като сървара мнооо лагваше се ядосах и започнах да го псувам админа "казах му че гагва за най-малкото ама работата не си върши и натам го напсувах малко" и ме баннаха до живот хубаво за обида банове до житов никъде не съм го виждал тфа ... да ме гагне разбирам да ме банне за 1-2 4аса ден ама до живот бахти яките админи
MXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin zxcv
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : IZTRESHTQL
[AMXBans] Reason : ' maksimalen broi banove '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.csmegagaming.com
[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 188.254.2
Оплакване от zxcv ;>
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
2 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване от zxcv ;>
Последна промяна zxcv ;> на 01 Дек 2013, 18:59, променена общо 1 път
Причина: Променено заглавие!
Причина: Променено заглавие!
-
IZTRESHTQL - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: IZTRESHTQL
Re: Некъф нереален БАН
Бана ти беше от мен за един ден, тъй като ме напсува едно стабилно дори не помня за какво. Поставих ти бан, а ти видя, че вече няма връщане назад и реши да ме напсуваш още веднъж, докато сървъра не те kick-не автоматично и реших да ти увелича бана, но го увеличих с още ден. Нито съм ти поставял нов, нито нищо. Време е вече да се оправи този "бъг" с бан листата, защото се сменя автоматично и си прави каквото иска. Махам ти бана, за да можеш да играеш. До вчера бана ти беше наред, а сега е сменен, гледам, че никой не го е пипал.... Приятна игра в сървърите ни и сдържай нервите си и спазвай добрият тон, за да не се стига до тук.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
2 мнения
• Страница 1 от 1