Примерна жалба за оплакване от Админ
1. Вашият nickna me, с който сте били ban-нати:Fox
2. Вашето IP:94.156.18
3. Nickname на администратора:blazing arrow
4. Нарушеното правило -незнам
5.Разяснение:
Така най-сетне изядох бан ма защо ли ?Ето причината - админ-blazing arrow (тоя ще е супер админ) причината-no recoil(без откат)само да му обесна на пича че може да незнае Аз изпозвам една тактика от рода cl_dynamiccrosshair "0,"cl_lw "1" и после cl_lw "0".И питах да ли е забранено,нали и какво ми отговори MORTAL,"Не е забранено само за турнири"
1 Та скъпи ми админче blazing arrow виж тая страница :
viewtopic.php?f=49&t=4412&start=10
2Аз имам откат ,при тая схема която ползвам на команди в конзолата,само на мен не ми се марда мерника при стрелба само на моята камера камерата иначе си има откат А ти намя как да разбереш като ме гледаш през твойта камера за това ще кача демо
3)Аз не искам да го наказвате тоя пич че те му надуха главата че съм хакер и пича се шашна и му е простено Ма нека малко да му дам урок как се прави та да знае какво хак и кво не
4Запомнете всички админи ,Fox никога ма никога не е играл в който и да е сървар с хак,заклевам се в най милото което имам .Ето демото:
Ако съм хакер ,тук няма да стъпя никога!!!
А забравих да кажа на пича че съм соунд ,ако незнае (Слушалки Sony -129лв.Скромен съм и комп Dell оригинална сгобка-1890 лв продукт юли месец 2013г-скромно ,да не давам параметри че някой ще се разплаче ,и с нет 150Mbp-скромно D )Е ова е хакер и с мишка X7 последен модел 3400 DPI скорост
6. Демонстрация/Изображение:
http://dox.bg/files/dw?a=cb0960b43f
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Gungame
БАН:)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
30 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
Fox82 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Cs
Re: БАН:)
Правила за сървърите на csmegagaming
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Както искаш тълкувай изказванията на който и да е, аз тълкувам правилата. Настройки за намаляване на отката са си чиста проба помощни средства. Ето и моето демо - http://dox.bg/files/dw?a=494521cdea
П.п.: Благодаря за урока и комплиментите по мой адрес.
Чл. 1. НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО е използването на хакове, скриптове, помощни средства и т.н.Ако това правило се наруши, то тогава нарушителя подлежи на санкциониране от страна на администраторите!
Както искаш тълкувай изказванията на който и да е, аз тълкувам правилата. Настройки за намаляване на отката са си чиста проба помощни средства. Ето и моето демо - http://dox.bg/files/dw?a=494521cdea
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
― Terry Pratchett, Jingo
-
KoMnoT - Потребител
- Име в игра: KoMnoT
KoMnoT написа:Правила за сървърите на csmegagaming
Хахахах е това е вече върха на сладоледа.Кое е по точно забранено?Настройките в конзолата ли?Ми нали са за това да помагат на играта или не? Или ти нямаш настройки и играеш с fps 30 ?Или можеби играеш с на комп "Правец"08 а?Ми тогава баннете и simsa че от него съм копирал с какви параметри играе или само аз не мога?Ми нали всички който съм питал за настройки за по-добра игра ми са давали точно тия за да стана по добър ,ми ако са забранени нали конзолата няма да ги приеми?Ох незнам вече какво да мисля за вас чесно,ясно е че няма да махнете банна ,защото не затова че съм хакер ,а затова че ви правя луди по темата CS-1.6 А , вие имате раздел уроци ,ми я ги изтрийте че някой може да стане по -добър от вас ?Ок няма проблем ще се махна,сървари дал господ,само съжелявам че бях наивен да търся админи по сърварите кога има хакери или по чата в сайта,и че ви правих реклама за добрия gungame та тука има 23 дошли само от мен нови играчи.Както и да е останете си с здраве и ви пожелавам да продължавате да гоните добрите си играчи все така,аз доказах тук какво мога за 6 месеца около 1800 победи и всеки месец в топ 10 .
А и Компот само да питам, MORTAL дава и ти недаваш така ли ?Ако искаш само с нож ще играя и пак ще ги взимам игрите а?-ПРАВИЛСЪМ ГО .Аре чао на всички и нищо лично към никой
(Компот не забравай никами Fox(лисунгера)Правим рез на рутера и пак съм вътре ма искам да е чесно,ма вие сте непроправими.Аз винаги съм вътре каквото повикало такова се обадило )
И последно да обесня да ти стане ясно на теб и на другите с тия команди cl_dynamiccrosshair "0,"cl_lw "1" и после cl_lw "0".Аз нищо не правя наказуемо защото ОТКАТА няма как да го спра,още никой не измислил това да се спре ,защото е не възможно(Ако можеше да се спира отката щях да правя по 60 към 1 фрагове нали?).Само където ми се получава така на камерата че мерника ми сиди неподвижен особено на бъгнатия автомачик и даже за мое неодобсто ножа ми минава в лява ръка ,което за колене в gungame е му е супер неудобно защото съм десничар Я сега пак помисли и кажи кое е помощно средство Пък зи запази комплементите за себиси, че ще ти смеят някъде !!!Интерсно е защо не каза нищо по моето Демо да ли съм хак или не???
П.С.А чакай че се сетих нещо, по помощни средства трябва да се баннат всички с STEAM защото те имат допълнителни екстри от самия STEAM,нали!!!А сега какво правим Компот,трябва да останеш май ти и още няколко мулчогана в сърварите .Значи ако така се тълкуват като теб нещата бан и за всики с Steam-той се води по твойта логика Помощно средство.Само не ми излизай с номера че не е така защото и аз имам такъв и регист там и знам какво допълнително получавам!!!
-
Fox82 - Потребител
Първо : твърдиш че си взел настройките от симса а точно в следващото изр си противоречиш
Второ : защо да не ги приема конзолата ,все едно да не се приеме и хака щ0то е забранен
Трето : моля те, поставяй по-точно запетайките ,че от несвързаното писане някой може да разбере не това което искаш да кажеш ( пр. "Не е забранено само за турнири" )
Четвърто : Не знам колко парички ти струва техниката , но е малко срамно на тези години да се пише Господ с малка буква
Изгледах демото и не знам кое е позволено и кое не , но за мене е несправедливо ! Извинявам се ако не трябваше да пиша по темата.
Не че се правя на много грамотна ,но докато си почиваш прегледай ги.
Второ : защо да не ги приема конзолата ,все едно да не се приеме и хака щ0то е забранен
Трето : моля те, поставяй по-точно запетайките ,че от несвързаното писане някой може да разбере не това което искаш да кажеш ( пр. "Не е забранено само за турнири" )
Четвърто : Не знам колко парички ти струва техниката , но е малко срамно на тези години да се пише Господ с малка буква
Изгледах демото и не знам кое е позволено и кое не , но за мене е несправедливо ! Извинявам се ако не трябваше да пиша по темата.
Не че се правя на много грамотна ,но докато си почиваш прегледай ги.
Офтопик:
Последна промяна denity на 26 Сеп 2013, 03:20, променена общо 1 път
-
denity - Потребител
- Име в игра: DementeD # ^_^
denity написа:Първо : твърдиш че си взел настройките от симса а точно в следващото изр си противоречиш
1Simsa ми ги прати в друг сървар ,защото се съмнявах че играе с хак и да ми докаже пича ми ги написа параметрите с който играе.За което му благодаря и и аз в момента съм с тях
2Хака не се пише в конзолата, а е програма!!!
3Извенявай че съм малко неграмотен ,но от бързина греша ,какво да правя не всеки е Иван Вазов нали?
4До колкото знам с главна се пише само Имената,но ако съм сгрешил за Господ ,той да ми прости!!!
5Кое несправедливо?Че имам настройки по различни от твойте ли и мощен комп ли и слушалки ли и мишка ли?Ми да ги дам тогава,или Леонел Меси да спре да вкарва голове ,че защитниците са слаби ли? Ако съм хакер това е несправедливо,но щом има настройки и всеки може да се възползва от тях,ако не го мързи да порови и да чете,направете си ги и вия,нали съм ги написал не ги крия ако бяха незаконни!!!Това е истината, иска да си находчив ,а не да чакаш на готово!!!
П.С Леле какво намерих в вашия раздел уроци,колко ли хора са се възпозвали от него може би и вие двамата?
viewtopic.php?f=35&t=1110&p=16623&hilit=%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8#p16623
А такаааа, цял урок как се става по-добър играч,вкючително и тия настройки ги има даже в картинки , мале какво ще правим сега???Компот що не изтри и тая тема която съм посочил по горе,ми там учат как се поправят първоначалните настроики на CS-1.6даже ако нямаш Steam как да станеш по добър? Ми това не са ли помощни средства?
-
Fox82 - Потребител
Не разбрах: Имаме ли право да използваме тези настройки, или не?
Досега не съм ги използвал, даже не съм ги и знаел ..., но ако с тях играта ми стане по-добра ... ще ги използвам ...
Имаме ли право?
Досега не съм ги използвал, даже не съм ги и знаел ..., но ако с тях играта ми стане по-добра ... ще ги използвам ...
Имаме ли право?
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
Вземете най накрая оправете тези правила ако дадени команди са забранени напишете ги там,как така ще банвате играч за това че видиш ли бил написал някакви си команди в конзолата,да пише някъде в правилата,тези и онези команди са забранени??????
Чл.19 Командата devеloper е ЗАБРАНЕНА, използването и ще доведе до бан!
Аз друга команда освен тази не виждам написана в правилата която да е забранена!!!!
Аз друга команда освен тази не виждам написана в правилата която да е забранена!!!!
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:Вземете най накрая оправете тези правила ако дадени команди са забранени напишете ги там,как така ще банвате играч за това че видиш ли бил написал някакви си команди в конзолата,да пише някъде в правилата,тези и онези команди са забранени??????
-
NikitodoroF - Потребител
- Име в игра: I can` I will
30 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3