1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: bless
2. Вашето IP: 212.73.134.18
3. Nickname на администратора: We Own It/m3ry.jane
4. Нарушеното правило - №6
5.Разяснение: Получих бан, без причина
6. Демонстрация/Изображение:
- Демо: http://dox.bg/files/dw?a=32a8e4542f
- Изображение: http://imgur.com/fIswyOU
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Gungame Melee
П.С. Постоянно се псува в сървъра, админите да вземат мерки.
Оплакване от We Own It/m3ry.jane
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Alpi - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Alpi, bless
Re: Оплакване от We Own It/m3ry.jane
Бана не е от Gungame Melee, а от Gungame. Демо: http://dox.bg/files/dw?a=718e9e2ee4
Махнете му бана, мисля че е грешен.
Alpi извинявай за бана.
Махнете му бана, мисля че е грешен.
Alpi извинявай за бана.
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
m3ry.jane странна работа Тъкмо да кажа браво, ти искаш да му се махне бана
Alpi, знаем се от друга верига. Продължаваш да го правиш добре, но не достатъчно. Поне за мен.
Прикриването имам предвид
Банът трябва да остане. Причината е правилна.
Alpi, знаем се от друга верига. Продължаваш да го правиш добре, но не достатъчно. Поне за мен.
Прикриването имам предвид
Банът трябва да остане. Причината е правилна.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Аз все още се съмнявам, че е с хак. За мен е 50/50, не мога да преценя.
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
На тая карта не може да се прецени на 100% за wall, aim със сигурност няма. На моменти стреля предварително, но и аз го правя постоянно и това не значи, че съм хакер. Според мен е по-скоро чист. Оставям темата и моля за повече мнения.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Според мен няма наличие на хак....
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Тъй че ме засяга ГГ сървара ще си позволя след 5 прегледа да кажа ,че няма нито аим, нито wall според мен ! Снайп прав си че може да се крие но и снимката е чиста ,а за това че всеки път гледа нагоре по рампата дали има хора и аз го правя със соунда ,въпреки че не по тоя начин . Но има време ако се прави на тарикатче ще изгори бързо от мен ,почвам да играя против него и ако е с хак ще почива поне 1 месец ! За това да си помисли хубаво дали иска да играе тука !
-
Fox GG - Потребител
- Име в игра: fox
Не искам да обидя никого, нито се правя на голям специалист. Учудвам се, че остават незабелязани нещата, които аз виждам. Имам проблем с компа и не мога да ви извадя моментите на видео. За това ще ви ги изпиша. Който желае
да гледа.
Познавам перфектно картата и движенията на всяко едно оръжие в играта. И нещо важно. Когато слиза по стълбите се вижда голяма част от рампата и пътя по нея.
Аз, когато играя гледам НАД стената за противник. Той гледа в стената. Останалите му движения са театър.
Освен това, трудно е да се различи добър играч, който освен, че е добър, добре и се прикрива.
За мен на моменти ползва намален aim и wh също има.
Ето ви 10 момента:
1. glock - движи мерника в стената и като се появи противник лепи на глава wh+aim
2. p250 - стреля през кашона в главата - wh + aim
3. p250 - в следващ момент мести в стената - wh
4. deagle - мерника веднага лепи на глава - aim
5. five7 - мерника e aim
6. five7 - излиза от тунела и мерника е aim
7. ump - следи стената - wh
8. famas - гледа в стената - wh
9. ak47 2-рото убийство e aim
10.ak47 3-тото убийство e aim
Все пак в спора се ражда истината
П.П.
Ban history:
1. Бан от 24.10.2014 г. /viewtopic.php?f=118&t=7161&p=70933#p70933 - (отменен) Въпреки това, прочетете мненията отново. Там също се говори за мерника +
2. Бан от 05.07.2015 - 16:59:08 от Animals за aim - не обжалван - Защо? и изтекъл! http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=73
3. Бан от 22.09.2015 г. - за wh - обжалван и отменен - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=886
да гледа.
Познавам перфектно картата и движенията на всяко едно оръжие в играта. И нещо важно. Когато слиза по стълбите се вижда голяма част от рампата и пътя по нея.
Аз, когато играя гледам НАД стената за противник. Той гледа в стената. Останалите му движения са театър.
Освен това, трудно е да се различи добър играч, който освен, че е добър, добре и се прикрива.
Ето ви 10 момента:
1. glock - движи мерника в стената и като се появи противник лепи на глава wh+aim
5. five7 - мерника e aim
П.П.
Ban history:
1. Бан от 24.10.2014 г. /viewtopic.php?f=118&t=7161&p=70933#p70933 - (отменен) Въпреки това, прочетете мненията отново. Там също се говори за мерника +
2. Бан от 05.07.2015 - 16:59:08 от Animals за aim - не обжалван - Защо? и изтекъл! http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=73
3. Бан от 22.09.2015 г. - за wh - обжалван и отменен - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=886
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Офтопик:
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
SNAIP написа:Не искам да обидя никого, нито се правя на голям специалист. Учудвам се, че остават незабелязани нещата, които аз виждам. Имам проблем с компа и не мога да ви извадя моментите на видео. За това ще ви ги изпиша. Който желае
да гледа.
Ето ви 10 момента:
5. five7 - мерника e aim
Ок имаш право ,обаче да ти дам един друг факт ,виж когато се качва нагоре за вътрешна стълба и там има един негов съотборник той как се насочва към него ,според теб това wall ли е ?
Снаип аз съм пробвал wall много видове ,за да видя какво е и ти казвам с какъвто и хак да има не би тръгнал към негов играч . Другото което е че мери рядко играе в ГГ и е викната от бота Sabarq който видях ,че и е надул глава и тя се объркала точно в момента когато той бие стената ,а както казва и Барца през тая стена всеки бие ,особено Аз . Ако ме гледа мери сигурно и на мен ще набие бан за това ,че докато не взема от там поне 10 броя не спирам дая дупча .
А и най важното за мен е снимката ,ако беше с какъвто и да е хак на снимката щеше да се види ,не вярвам да е толкова бръз за да успее да натисне off !
Е тия два момента за мен го оправдават ,а колкото за рампата когато отива към нея от стълбите не виждам да оглежда ,просто мерника му върви се направо както е нормално !
И пак ще кажа може и да греша ,но ако ползва хак се ще изгори ,за мен е чист за сега.А за aim колкото и да го е намалил мисля че няма !
-
Fox GG - Потребител
- Име в игра: fox
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2