Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

БАН:)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: БАН:)

Мнениеот ViSiOn » 26 Сеп 2013, 09:49

:Д Ти пак ли бе :Д взел моите параметри :Д и от каде ми ги знаеш при положение че си имам само едно цфг което ми изчиства графиката ...И нещо май си хварляш кал по гърба ми се струва бана ти няма да се махне
АААА и забравих да ти кажа боли ме колко ти е компа и с каква мишка си аз съм на комп с минимални характеристики с мишка за 10 лв и пак те цепя интернета ми е 20 мб слушалките са ми 10 лв и те.
И за пореден път се обеждавам че си нямаш на представа от ЦС
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот restless » 26 Сеп 2013, 10:45

Бан-а е по преценка на админ , в правилата не може да пише всичко , но Компот-а ти е цитирал правилото, по което имаш бан ,темата е излишна , бана остава.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот ViSiOn » 26 Сеп 2013, 10:47

И не само за това ..еми и за държание към играчи и колеги
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Мнениеот restless » 26 Сеп 2013, 10:48

Предложил съм да ти се сложи бан от форума , понеже имаш 2 предупреждения и все пак се държиш все едно сме ти роби...
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Fox82 » 26 Сеп 2013, 12:45

Vito написа:Вземете най накрая оправете тези правила ако дадени команди са забранени напишете ги там,как така ще банвате играч за това че видиш ли бил написал някакви си команди в конзолата,да пише някъде в правилата,тези и онези команди са забранени??????
Чл.19 Командата devеloper е ЗАБРАНЕНА, използването и ще доведе до бан!
Аз друга команда освен тази не виждам написана в правилата която да е забранена!!!!

Наистина вече става не смешно а трагично ,един ме обвинява че се държа всеночи сте били роби,друг като simsa лъже ма то е за негова сметка и той знае какво говоря,друг банна бил по преценка на админа,а админа сложил ми бан даже не се изказал,трети просто пише "Бана остава"ма за какво?.И все пак никой не казва ХАК имали в демото което е доказателтво N1 в всеки един сървар.Значи аз получавам бан за настройки на CS който не са забранени,защото ако са забранени в вашия сървар както е посочил Vito ,аз и който и да е било няма как да ги използвам.Аре пак да уточним за какво става въпрос за настроиката която я имате всички в конзолите си ":
1cl_lw променя само ножа да е в лявата ръка ,а всички останали да в дясната
2 Стойността на cl_lw по никакъв начин на влияе на точността на стрелбата ти спрямо останалите в сървъра, а влияе само на това което виждаш на своя компютър.
3Толкова много рових в гогле да видя да ли е забранена ,даже никой я отричат че била бъгава и не върши работа ,но всеки играч може сам да си избира начина на настроики както си иска .
4 Та сега ви питам пак какво забранено има в това дали стойноста на cl_lw да ли е 0 или 1 за вас?Ми някой предпочитат да играят оръжия от лявата страна и те ли трябва да бъдат банати?
Просто не пишете глупости че банна е за настройки че ще копна цялата Тема сега и я пусна в всички сървари и даже и в cs-info от каде всеки е черпил какво ли не ,та да ви се посмеят за какво слагате баннове.
Истината че банна е за това че ви запушвам устите по темата CS и съм ви неприятен , което по ще приема бан ,отколкото Бан за настройки не забранени :D .Само да питам Админите като супер компетени с изкаването си "Банна остава",за какво по точно.Ще интересно за много сървари да прочетат!!!ХАК НЯМА ,БАН ИМА :D :D :D :D :D :D :D :D
MORTAL написа:
Офтопик:
http://www.sk-gaming.com/forum/2-CounterStrike/1531803-The_command_cllw_
http://www.hltv.org/forum/151036-cl-lw-0
http://forums.enemydown.co.uk/showthread.php?t=74752
Това е което са писали хората по този въпрос. До колкото виждам в турнири е забранено. Едното показва къде ти отиват куршумите, а другото горе долу къде отиват.

Благодаря MORTAL това което си дал като линкове напълно ме оневинява на 100%.А сега да видя кой ще скочи срещу това и да видя какво още ще измислите като причина за бан?
Последна промяна dzak на 26 Сеп 2013, 19:14, променена общо 2 пъти
Причина: Не пиши постове един след друг, използвай бутона "Промени".
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Име в игра: Cs

Мнениеот ViSiOn » 26 Сеп 2013, 12:46

Бана няма да е за хак еми за твоето държание в сърварите и форума ..
И така интриго .. (като simsa лъже ма то е за негова сметка и той знае какво говоря) искам да се оточниш с това и да дадеш доказателства а не да говориш празни прикаски защото аз не знам нищо
Сега ще полъчиш и предупреждение за това ... не се пишат 2 мнения едно след друго ами се използва бутона промени.
Спирам да се занимавам с теб не искам да ти падам на нивото други да решават какво ще те правят но ако кажат да ти се сложи перм.. ще съм първия който ще натисне копчето
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Мнениеот Fox82 » 26 Сеп 2013, 13:07

ViSiOn написа:Бана няма да е за хак еми за твоето държание в сърварите и форума ..
И така интриго .. (като simsa лъже ма то е за негова сметка и той знае какво говоря) искам да се оточниш с това и да дадеш доказателства а не да говориш празни прикаски защото аз не знам нищо
Сега ще полъчиш и предупреждение за това ... не се пишат 2 мнения едно след друго ами се използва бутона промени.
Спирам да се занимавам с теб не искам да ти падам на нивото други да решават какво ще те правят но ако кажат да ти се сложи перм.. ще съм първия който ще натисне копчето

Най-накрая изплю камънчето нали "Бана няма да е за хак еми за твоето държание в сърварите и форума " :D :D Ок аз тук бан ,ма ти там 100% гаранция,нали знаеш че ще стане след няколко дена :D Щом ще играем мръсно няма проблем,съжелявам че съм си изтрил ЛС в оня сървар където си ми пратил с какви стойности играеш ,та да те видят кандидат админе (giggle) Я вижте да ли симса граждина на Каспичан да ли не лъже (giggle) (giggle)
http://cs.silistra.tv/forum/viewtopic.php?f=23&t=711
Каспичан или Варна и да ли си на 22 а? :D
Ми направо пиши че ще имам бан заради теб ,че не те направиха админ в друг сървар заради ман и от яд правиш тия мизерий, та да стане ясно че ти си виновника за банна ми ,а не да караш другите админи да се чудят какво да пишат само и само да те защетят твоята интрига.И съм сигурен на 99% че ти си накарал тоя админ да ме банне,толкова става ясно че Ти стоиш за това, че чак прозрачно.Ма защо не влезна като мъж да ме баннеш Ти ,а не да не вкарваш другите админи в твойте филми и да изглеждат глупово?Евала чак вика на мен интригант :D :D :D

П.С.До модераторите и до Главния Адмидистратор да ги попитам Simsa ли е най-главния и той ли решава вече кой да играе тука .Как може човек който има закачка с друг играч в друг сървар да прехвърля проблема си тука като превишава правата си?Ако не ви е станало ясно защо съм бан ,то ясно стана с изказването на simsa .
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот KoMnoT » 26 Сеп 2013, 14:38

Аз те баннах за това, което видях в игра, няма как да знам какви са настройките на играчите! Видях малък откат, прецених, поставих бан. Бана не е поставен от симса или някой друг, а от мен. Не знам какво се вижда на твоя монитор, знам какво аз видях в игра, или по-точно не видях, а именно - откат. Относно държанието ти... ще го оставя без коментар, колегите са казали достатъчно по въпроса.
“The intelligence of that creature known as a crowd is the square root of the number of people in it.”
― Terry Pratchett, Jingo
Аватар
KoMnoT
Потребител
Потребител

Име в игра: KoMnoT

Мнениеот Fox82 » 26 Сеп 2013, 15:11

KoMnoT написа:Аз те баннах за това, което видях в игра, няма как да знам какви са настройките на играчите! Видях малък откат, прецених, поставих бан. Бана не е поставен от симса или някой друг, а от мен. Не знам какво се вижда на твоя монитор, знам какво аз видях в игра, или по-точно не видях, а именно - откат. Относно държанието ти... ще го оставя без коментар, колегите са казали достатъчно по въпроса.

Ми нали за това има демо ве Компот,нали ти поиска и темата да е по указания начин,направих го я погледни демото а недей да пишеш на изус.Само че си противоречиш с това за отката ти няма как да видиш че при моята камера мерника не мърда ,защото гледаш от твоята камера и няма как да прецениш това ,ако не четеше че 1 играч на който предишния мап му казах че изпозвам cl_lw 0 за бърза смяна и за откат ,и той почна да реве и да пише че играя с това!!!!Аз какво да направя че е бил слаб и ме мисли за хакер.Пак ти казвам тая команда не е забранена cl_lw 0 защото какво и да правя с нея на моята камера тя не може да спре отката или да го понижи,а просто на мен ми дава мерника да не подскача,а аз където и да стрелям в играча немога га поразя на 100% дори да сложа мерника само на главите не става хеад 100%.Аре моляте направи си труда и прочети за какво става въпрос ,ако не вярваш на мен.

п.с Я маклко урок да дам щом незнаете как се прави с отката :D
Ако
сте забелязали всички пистолети стрелят там кадето сочи мерника.
Единствения пистолет който "не спавзва това правило" е DE(Дезърт Ийгъл ! ) правейки го 1
от най-уникалните оръжия в играта - Евтин е и стреля през стените. Това
което не знаят някои играчи е че DE не стреля точно в средата на
мерника, всъщност е малко по надоло. DE стреля над долната черта на
мерника
Можеби и това е забранено?
А вчера BARCELONA FEN като се оплака по време на игра че му е трудно да минава помпите и аз му писах на админския чат като стреля с тях да дърпа леко мишката надолу да обере отката и той ми отговори "мерси за помоща".Значи и това е забранено да правим с мишките,защото го правя и с АК?
Я направо напишете как трябва да се играе при вас!!!
Аватар
Fox82
Потребител
Потребител

Мнениеот ViSiOn » 26 Сеп 2013, 17:58

Разрови се малко из форума и виж какво съм написал за радония си град ...и има хора които ме познават лично
А до това за кандидатурата ми ... какъв е проблема ??!?!
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Правилни банове