Имам поставен бан, който е грешка на права-имащия!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Имам поставен бан, който е грешка на права-имащия!
тоя on/off и почна да вкарва филмите или silent aim там snaip да каже
-
AntonioMontana - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Antonio Montana
nrjhs написа:30XAH написа:И на тебе ти благодаря, че мислиш така, но ако гледаш "Конфигурация" ще видиш, че съм с последния Razer за 140лв,
Пад за 60лв и монитор 144hz с подсветка да е като CRT за 600лв.
При тези условия, защо ми да хаквам като съм свикнал да играя само за глава. Над 50% са ми главите, но това не означава, че съм с AiM. Гледай внимателно демото за да се убедиш, че не съм с хак.
Ако още имаш съмнения ще те светна нещо на лично!Офтопик:
Баровец е !!!
Офтопик:
-
Fox veteran - Потребител
- Име в игра: fox
Сега и аз гледах демото на Димбика. Вижте даже някакви ботове след като ме баннаха казаха, че било крайно време.
-
30XAH - Потребител
- Име в игра: 30XAH
Знам къде бъркате и ще ви кажа. Тайната е в 144Hz-вия монитор а именно в опресняването на картината.Човека е изиграл въпросните ситуации с много повече кадри отколкото един обикновен лаптоп или монитор с опресняване от 60Hz. От там идва и обяснението,че този който гледа демото,го гледа с 60Hz и не може да види пълния пакет от кадри,които играча е изиграл с неговите 144Hz. За да бъда малко по точен ще постна едно мое изиграване с такъв монитор.Обърнете внимание на последното убийство с AWP,гледайте го на забавен каданс и ще видите,че няма изместване на оръжието към противника,има само един изстрел сякаш е с аймбот.А аз съм сигурен,че тогава за част от секундата видях противника и насочих мерника към него.Извинявам се,че се изказвам без да съм гледал демото,но предполагам какво се е случило а и момчето ми изглежда грамотно и честно.
ето и клипчето,не е дълго: https://www.youtube.com/watch?v=5I3pHp6Whmw
Специално за Havelock,виж на клипа горе в левия ъгъл с колко фпс се случват нещата.
монитор BenQ XL 2411T
мишка SteelSeries Rival
Играча е споменал за някакво "светкане на лично", освен ако то не му помага с нещо непозволено...
Специално за Havelock,виж на клипа горе в левия ъгъл с колко фпс се случват нещата.
монитор BenQ XL 2411T
мишка SteelSeries Rival
Играча е споменал за някакво "светкане на лично", освен ако то не му помага с нещо непозволено...
Последна промяна Roger на 13 Ное 2015, 23:39, променена общо 2 пъти
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Защо небето на снимката е червено ?
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Roger написа:Знам къде бъркате и ще ви кажа. Тайната е в 144Hz-вия монитор а именно в опресняването на картината.Човека е изиграл въпросните ситуации с много повече кадри отколкото един обикновен лаптоп или монитор с опресняване от 60Hz. От там идва и обяснението,че този който гледа демото,го гледа с 60Hz и не може да види пълния пакет от кадри,които играча е изиграл с неговите 144Hz. За да бъда малко по точен ще постна едно мое изиграване с такъв монитор.Обърнете внимание на последното убийство с AWP,гледайте го на забавен каданс и ще видите,че няма изместване на оръжието към противника,има само един изстрел сякаш е с аймбот.А аз съм сигурен,че тогава за част от секундата видях противника и насочих мерника към него.Извинявам се,че се изказвам без да съм гледал демото,но предполагам какво се е случило а и момчето ми изглежда грамотно и честно.
монитор BenQ XL 2411T
мишка SteelSeries Rival
Добре, че им го разясни. Гледай и демото, 99% съм сигурен, че няма хак. Гледах и двете демота по един път,не мисля, че се налага пак да ги гледам.
п.п. Гледам на 120Hz.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Adanos написа:Roger написа:Знам къде бъркате и ще ви кажа. Тайната е в 144Hz-вия монитор а именно в опресняването на картината.Човека е изиграл въпросните ситуации с много повече кадри отколкото един обикновен лаптоп или монитор с опресняване от 60Hz. От там идва и обяснението,че този който гледа демото,го гледа с 60Hz и не може да види пълния пакет от кадри,които играча е изиграл с неговите 144Hz. За да бъда малко по точен ще постна едно мое изиграване с такъв монитор.Обърнете внимание на последното убийство с AWP,гледайте го на забавен каданс и ще видите,че няма изместване на оръжието към противника,има само един изстрел сякаш е с аймбот.А аз съм сигурен,че тогава за част от секундата видях противника и насочих мерника към него.Извинявам се,че се изказвам без да съм гледал демото,но предполагам какво се е случило а и момчето ми изглежда грамотно и честно.
монитор BenQ XL 2411T
мишка SteelSeries Rival
Добре, че им го разясни. Гледай и демото, 99% съм сигурен, че няма хак. Гледах и двете демота по един път,не мисля, че се налага пак да ги гледам.
п.п. Гледам на 120Hz.
Офтопик:
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
AntonioMontana написа:тоя on/off и почна да вкарва филмите или silent aim там snaip да каже
Намален Aim.
-
30XAH - Потребител
- Име в игра: 30XAH
Уважавам вскяко едно мнение! Ключ до решиението на екип "Банове".
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Казваш, че играеш само за глава, мерника ти се върти като аймерски докато стреляш по противника, влиза твой съотборник, стреляш по него, объркал си се... ама айма знае че това е твой човек, и не се върти така, както когато стреляш по противник. Админа си е свършил работата много добре.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
21 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3