Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване за несправедливо предупреждение

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване за несправедливо предупреждение

Мнениеот SNAIP » 22 Сеп 2013, 13:56

Името ми в сайта: SNAIP
Против админ/форум модератор: Report
Описание на оплакването: Моля, премахнете направеното ми предупреждение http://gyazo.com/95a8ddeba7a058c5834da9fb5553cd94 Считам същото за неуместно и твърде пресилено. В 02,00 часа /през нощта/ си направих труда да изтегля, и прегледам това твърде дълго демо, след което дадох мнението си http://gyazo.com/ac626240927caaea229511943cae4bff Не виждам нищо лошо в това.
Няма го в правилата като забрана.
Единственото, което срещнах в тях е следното http://gyazo.com/0c088e2f48d75d0a9705c40186332cf6
Забележете, че аз не обсъждам работата на администратора http://gyazo.com/4d0bad3f011433f9d93885f60e916782 , както и не отварям тема, а давам мнение по оплакването.
Така, че моля да ми бъде премахнато отправеното предупреждение.
И, моля, оправете правилата. Нека са точни, ясни и конкретни. Наистина ли вярвате, че всеки потребител ще тръгне да чете и да търси всичките допълнения?
Предлагам ви да нанасяте корекциите директно в самите правила, а не с допълнителни съобщения, за да избегнете разводняването им.
С уважение! SNAIP
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Предупреждения: 0
Име в игра: SNAIP

Re: Оплакване за несправедливо предупреждение

Мнениеот restless » 22 Сеп 2013, 14:02

Само засегнатия , екип банове и нагоре могат да пишат в тези теми , никой не те кара да пишеш вътре или да гледаш демотата има хора който се грижат за оплакванията от банове.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот Report » 22 Сеп 2013, 14:05

Това неписано Правило го има от доста време. Просто ти си по нов потребител. А незнанието не оправдава действията. Както не те оневинява. Коригирането на Правилата не е необходимо. Ако потребител желае да няма наказания ще изчете каквото е нужно за да се предпази от Предупреждения.
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот restless » 22 Сеп 2013, 14:08

Много добре го знае това правило SNAIP-а , защото това не му е първия път .
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот SNAIP » 22 Сеп 2013, 15:01

Report написа:Това неписано Правило го има от доста време. Просто ти си по нов потребител. А незнанието не оправдава действията. Както не те оневинява. Коригирането на Правилата не е необходимо. Ако потребител желае да няма наказания ще изчете каквото е нужно за да се предпази от Предупреждения.

Няма неписани закони, правилници, наредби и прочие, заради които хората да бъдат глобявани, наказвани или вкарвани в затвора.Посочете ми точката от правилата, която съм нарушил. Учудват ме подобни разсъждения.
Наказан съм за нещо, което не съм нарушил.
Моля, нека по оплакването ми да се произнесе Главен админ.
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот Report » 22 Сеп 2013, 15:20

Сега оспорваш и решение на Модератор, което автоматично може да ти донесе още едно предупреждение!
Изображение

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Мнениеот SNAIP » 22 Сеп 2013, 15:50

SNAIP написа:
Report написа:Това неписано Правило го има от доста време. Просто ти си по нов потребител. А незнанието не оправдава действията. Както не те оневинява. Коригирането на Правилата не е необходимо. Ако потребител желае да няма наказания ще изчете каквото е нужно за да се предпази от Предупреждения.

Няма неписани закони, правилници, наредби и прочие, заради които хората да бъдат глобявани, наказвани или вкарвани в затвора.Посочете ми точката от правилата, която съм нарушил. Учудват ме подобни разсъждения.
Наказан съм за нещо, което не съм нарушил.
Моля, нека по оплакването ми да се произнесе Главен админ.

Нямам право да се защитя ли? Report, отчитам поведението Ви като високомерно.
Очаквам обоснован отговор от Главен админ относно, наложеното ми предупреждение за, цитирам... "Неписано правило". Не съм толкова нов. Близо 4 месеца участвам във форумите.
Това е последното написано от мен по темата.
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Мнениеот Report » 22 Сеп 2013, 16:18

Не си спрян да се защитаваш. Поведението ми не е класифицирано само като високомерно, но ще си добавя и това към Архива. Просто ако не си забелязал, във форума освен Главен Администратор има и Модератори. Те са тук за да налагат ред и дисциплина. Ако моето поведение беше високомерно, щях да съм ти изтрил темата още в момента, в който я пусна, а не да коментирам. Ще изчакам да се изкаже Главен Администратор от форума и след това ще коментирам и аз. До тогава не мисля, че е необходимо да пиша каквото и да било.
Изображение

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Мнениеот zxcv ;> » 22 Сеп 2013, 16:52

Почвам тайничко да си мисля, че ако нямаш ранг "Модератор", "Екип Банове" или "Администратор", мнението ти не се чете и не се зачита. Почвам да си мисля, че мненията все едно не се четат и просто се подминават. Аз и всички останали не си говорим празни приказки, а ни пука колкото и на Вас (тези, които са създали всичко това) и се опитваме да помогнем. Аз казах ли Ви, че така ще се получи? Ами няма какво да се лъжем, моето мнение е, че трябва да се махне на момчето предупреждението нищо, че под неговият пост съм му направил забележка. Ние не сме си дооформили правилата, а после друг ни е виновен - е не става така. Изображение
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот SNAIP » 22 Сеп 2013, 18:57

zxcv ;> написа:Почвам тайничко да си мисля, че ако нямаш ранг "Модератор", "Екип Банове" или "Администратор", мнението ти не се чете и не се зачита. Почвам да си мисля, че мненията все едно не се четат и просто се подминават. Аз и всички останали не си говорим празни приказки, а ни пука колкото и на Вас (тези, които са създали всичко това) и се опитваме да помогнем. Аз казах ли Ви, че така ще се получи? Ами няма какво да се лъжем, моето мнение е, че трябва да се махне на момчето предупреждението нищо, че под неговият пост съм му направил забележка. Ние не сме си дооформили правилата, а после друг ни е виновен - е не става така. Изображение

Нямаше да пиша, но не се въздържах, след като прочетох горния коментар.
Подобна постъпка е достойна за уважението ми!
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Следваща

Назад към Правилни банове