Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Некоректен бан

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Некоректен бан

Мнениеот Annie » 13 Окт 2013, 00:04

За оплакване от Админ:
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: KIDDO FROM ANNIE SNIMAT ZDRAWO
2. Вашето IP: 151.237.38.250
3. Nickname на администратора: DINO BG
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373 - Некоректен Бан
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): - Некоректен бан [AMXBans] Reason: 'Neiztekal ban'
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо : http://dox.bg/files/dw?a=653a0e54ad
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust2 only

В късната октомврийска вечер, kiddo игра пак от нас и получи бан от Админ -DINO BG .Не мисля че някой (в случая kiddo) като е играл от нас ,от моя компютър трябва да имам и аз бан. Познаваме се ,не играе с хак(100 % чиста игра и добри умения -Визирам kiddo).Гледайте демото и вижте Админ"zxcv" какви работи му пише и се заяжда с него.Пиша го така както го четете ,защото бях до него и го гледах.Моля бана, да ми бъде премахнат.Защо трябва да имам бан ,като няма нито едно нарушено правило .Написано в листите на csmegagming.com.
Аватар
Annie
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Annie

Re: Некоректен бан

Мнениеот zxcv ;> » 13 Окт 2013, 00:26

Въобще нямам намерение да се занимавам с "Вас". Писна ми от kiddo и неговата въображаема приятелка. Не ме интересува дали си истинска наистина, не ме интересува дали това, което пишеш е истина, всеки може да си смени IP адреса, мейла и ника - един телефон и 10 минути работа е. Заяждам се, защото имам възможност - той имаше едно време и го правеше по доста по-груб и невъзпитан начин. Там от вашето селце всички ли сте такива? Започвам да си мисля, че сте по-зле от тези хлапета от бургаското село. Да не говоря, че вече те мисля за този aitsak нали сте си комшии и приятели от малки, за какво ти е иначе да си правиш фалшив IP адрес... Крайно време е да не се махне бана, ще почна да действам и аз, като DINO - видя ли този IP адрес поставям бан и това е. Какво, като играе от вас, като той всяка вечер пак си е в нашите сървъри и пак може да си позволи куп неща? Колко пъти да ти обясня, че не го банвам аз и повечето колеги за хак, а за това, че си е ОСРАЛ позициите, опитва се да ЗАОБИКОЛИ бан и не е спечелил на никой уважението освен на заблудения Roger, който се подмазва на всички и на няколко хлапета, които му се възхищават на играта. Айде със здраве няма кв'о да комуникирам с такива под моето ниво, даже не знам защо написах и това по-горе, като няма да ме разбереш.
Последна промяна zxcv ;> на 13 Окт 2013, 00:30, променена общо 1 път
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот DINO BG » 13 Окт 2013, 00:29

Ок аз утре ще започна да правя каквото си искам, но ще кажа, че е бил въображаемият ми брат.
Не бих го направил, давам пример.
kiddo НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ във веригата, докато не му изтече наложеният му бан от мен ! ! !
Няма право да влиза във сървърите, докато наложеният бан не изтече.
kiddo може да е необикновено добър, може да започне да показва уважение,но ще почака да изтърпи наказанието.
Тук не се прилага двоен стандарт нито за играчите, нито за хората с правомощия, без значение какви права имат.
Не знам дали се казваш Ани или Стамат, Методий, или Айше, но когато някой тук е хванат в нарушение спазваме правилата.
Всеки човек с някакви добри морални ценности и качества би поел отговорност за действията си.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот kev1n » 13 Окт 2013, 00:34

Офтопик:
DINO BG написа:Всеки човек с някакви добри морални ценности и качества би поел отговорност за действията си.

Добре казано!! :)
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
Аватар
kev1n
Потребител
Потребител

Име в игра: kev1n--

Мнениеот Annie » 13 Окт 2013, 10:24

DINO BG написа:Ок аз утре ще започна да правя каквото си искам, но ще кажа, че е бил въображаемият ми брат.
Не бих го направил, давам пример.
kiddo НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ във веригата, докато не му изтече наложеният му бан от мен ! ! !
Няма право да влиза във сървърите, докато наложеният бан не изтече.
kiddo може да е необикновено добър, може да започне да показва уважение,но ще почака да изтърпи наказанието.
Тук не се прилага двоен стандарт нито за играчите, нито за хората с правомощия, без значение какви права имат.
Не знам дали се казваш Ани или Стамат, Методий, или Айше, но когато някой тук е хванат в нарушение спазваме правилата.
Всеки човек с някакви добри морални ценности и качества би поел отговорност за действията си.

Абеее мен не ме интересува какво можел какво не можел кидо.Вълнува ме само едно,а именно бана ми.Слагаш бан без да има нарушено правило ,които са написани в листите на csmegagaming.com
Аватар
Annie
Потребител
Потребител

Име в игра: Annie

Мнениеот Admin » 13 Окт 2013, 10:47

Бана остава до изтичане на времето. Не мисля да влизам в спорове, това е моето решение.
LOCK
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Правилни банове