1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:Deadpool
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: shit happens
4. Нарушеното правило -
5.Разяснение: На всеки се случва да се изкуши да убие заложниците И в rats на тази карта никого не съм виждал да ги взема. И се случи 1 път да умрат и веднага бан ...
6. Демонстрация/Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=92073eae48 / http://prikachi.com/images.php?images/676/8036676f.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming Rats
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=13785
Това е оплакване от брат ми понеже не си спомня регистрацията му.
Изгледах и аз демото и 1 път е убил заложниците и веднага бан ? Вече почнахте да си банвате ей така за каквото искате ..
То просто няма какво да коментирам повече.
Оплакване от Shit happens
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
Imp Skype - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Play with me
Re: Оплакване от Shit happens
Влез малко да играеш в rats-а да видиш какво се случва по цял ден.
"На всеки се случва да се изкуши да убие заложниците И в rats на тази карта никого не съм виждал да ги взема."
То само от ей това си личи колко си играл вътре - заложниците се вадят, може да става трудно, но става.
Смятам, че брат ти е достатъчно запознат с правилата. Надали му трябва предупреждение при условие, че много добре знае какво може и какво не може да прави. Ако е влязъл за да прави мизерии вече е съвсем различно нещо.
Мислех даже за цял ден да го "наградя".
"На всеки се случва да се изкуши да убие заложниците И в rats на тази карта никого не съм виждал да ги взема."
То само от ей това си личи колко си играл вътре - заложниците се вадят, може да става трудно, но става.
Смятам, че брат ти е достатъчно запознат с правилата. Надали му трябва предупреждение при условие, че много добре знае какво може и какво не може да прави. Ако е влязъл за да прави мизерии вече е съвсем различно нещо.
Мислех даже за цял ден да го "наградя".
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Re: Оплакване от Shit happens
Много навремена тема.
Искам да ти кажа, че планувах да ти пиша, но не ми остана време.
Предупреди брат ти да се държи като хората ако иска да играе тук.
Не е нормално при доверието което си получил от мен, той да те злепоставя по този начин.
Това го е направил умишлено, за да се заяжда. Аз също съм го предупреждавал, но за държанието му с хората.
Махнал си бана ок, но следващият път аз ще го добавя.
Искам да ти кажа, че планувах да ти пиша, но не ми остана време.
Предупреди брат ти да се държи като хората ако иска да играе тук.
Не е нормално при доверието което си получил от мен, той да те злепоставя по този начин.
Това го е направил умишлено, за да се заяжда. Аз също съм го предупреждавал, но за държанието му с хората.
Махнал си бана ок, но следващият път аз ще го добавя.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
3 мнения
• Страница 1 от 1