Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ЪНБАННАТ - Re: Отново Банн

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Отново Банн

Мнениеот BaTkO_SaSS » 05 Сеп 2012, 02:41

Обещавам да ти гледам демото утре и да реша за бана ти доста си почака извини ме за забавянето.А мишката и слушалките не правят играча от години играя с колони по удобно ми е а мишката ми е за 10 лева и повярвай ми не съм слаб играч ;)
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот Hooligan*Ultras » 05 Сеп 2012, 07:35

kiddo написа:Знаеш ли какво ще ти кажа "чаткам" и то много добре че има мега злобни хора които не могат да проумеят какво е wallhack и си мислят че няма по - добри от тях , не се заяждам с никого просто отговарям на въпросите отностно бана , някой хора явно няма да проумеят че винаги ще има по - добри от тях те не пускат кандидатура да помагат за веригите те пускат кандидатура за админ ,да си мислят че са най - добрите но уви , как съм ги бил знаел как съм го взел през стената , абе хора вие знаете ли че всеки един мап го знам на изуст ,знам къде го пуска ,къде да дупча всеки един wallbang знам даже , да не чувам енеми мога да предположа къде е ?? имам скъпи слушалки и мишка мислите ли че ще пускам ейтака тема след тема защото играя с хак и се радвам Не.! да ме говорим за есл и тем подобни където съм имал сумати медали, винаги мога да предположа къде е енемито винаги , Но явно някой хора гледат демотата с колонки даже 1/3 от админите и модераторите не могат да ми пуснат демотата . С здраве ако искайте махайте бана . Успех.

Ок вярвам ти просто по държанието ти съдя,че се заяждаш..както и да е..щом знаеш всички мапове на изуст искъм..след като ти махнат бана,да напраим няколко рунда на мап,който аз си избера!?
Аватар
Hooligan*Ultras
Потребител
Потребител

Име в игра: AMG_Beast

Мнениеот BaTkO_SaSS » 05 Сеп 2012, 11:39

Както обещах изказвам се по темата според мен хак няма бана ще го махна ако има някакви съмнения на другите админи ще помоля главните да гледат демото ако на мен админите ми нямат доверие и ако трябва пак да сложат бана.А ще се радвам да се срещнем в игра но ако те бия това значи ли че заслужавам медали в ESL защото играта ти не е кой знае какво :D
Изображение
Живота е по хубав когато имаш мръсно подсъзнание Изображение
Изображение
Аватар
BaTkO_SaSS
Потребител
Потребител

Име в игра: BaTkO_SaSS

Мнениеот az|sam|mm » 05 Сеп 2012, 14:11

kiddo написа:Знаеш ли какво ще ти кажа "чаткам" и то много добре че има мега злобни хора които не могат да проумеят какво е wallhack и си мислят че няма по - добри от тях , не се заяждам с никого просто отговарям на въпросите отностно бана , някой хора явно няма да проумеят че винаги ще има по - добри от тях те не пускат кандидатура да помагат за веригите те пускат кандидатура за админ ,да си мислят че са най - добрите но уви , как съм ги бил знаел как съм го взел през стената , абе хора вие знаете ли че всеки един мап го знам на изуст ,знам къде го пуска ,къде да дупча всеки един wallbang знам даже , да не чувам енеми мога да предположа къде е ?? имам скъпи слушалки и мишка мислите ли че ще пускам ейтака тема след тема защото играя с хак и се радвам Не.! да ме говорим за есл и тем подобни където съм имал сумати медали, винаги мога да предположа къде е енемито винаги , Но явно някой хора гледат демотата с колонки даже 1/3 от админите и модераторите не могат да ми пуснат демотата . С здраве ако искайте махайте бана . Успех.

Шшшш ей Ние не сме неграмотни ! За това , недей казва кой , какво може ! Всеки разбира ! но накрая ......
Има и такива дето много чаткат , Затова Евала им правя, но Ти явно не си от тия ! За съжаление ! (rofl) (rofl)
Изображение
Аватар
az|sam|mm
Потребител
Потребител

Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a

Предишна

Назад към Погрешни банове