[WTF]NoName написа:Energy Style ^ написа:попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ... Но за тоя ми беше ясен и още като влезна на неговото демо трябва да го има пише аз трябва да съм тест админ а не съм и някви такива още от там ми стана подозрителен и когато го уби през флаша чуи също как стреля не само че е в флаш ясен ми е като бял ден. И ако на неговото демо го няма това което го е писал което казах по горе значи е дал друго демо. Ако не значи с програма си е оправил демото да няма флаш достатъчно да се разбере че е хак. Другото което до соунд много ясно че ще го банна след като в флаша ги трепи и преди това говори че трябва да бъди админ а пък не бил и некви такива глупости !!!
попринцип не слагам банове за такова нещо няма оплакващи от мене ...
viewtopic.php?f=49&t=1796
viewtopic.php?f=49&t=1767
Моляте не се изхварляй че няма хора който са се оплакали от тебе
И Демото е същото с това където казва че е тестов админ явно неговото демо даже не си го погледнал повече такива банове не искам да виждам
Така имам точно 2 оплаквания които ми са грешни и то дори на 2-рото е заради ЕСП най вече то ме обърка там! така че не мисля че съм сгрешил по тая тема а по на бхбх да сгреших !
За снощи бхбх в 2 час.и бях сам и както в темата така и тука го казвам лъча ме обърка а и времето не е малко 2часа така че ...