1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: boqn.bg
2. Вашето IP: 95.87.9.152
3. Nickname на администратора: ABC
4. Нарушеното правило: Банва ме по неясна причина
5. Разяснение: Играя нормално ,а получавам бан с причина цитирам от конзолата :" Reason: 'Snimkite vuv foruma !!!"
През живота си и в практиката си като сървър администратор , не съм виждал добър админ да се води по снимки ,заснема се демо и след това се банва хакер ,ако има за какво да се банва. Предлагам сериозно да обмислите правата на някой админи в вашата верига , понеже съм на 100% сигурен ,че някой от тях изобщо си нямат и ни най-малка представа от хакове, та камо ли да преценят добър играч от хакер .. Такива администратори пъдят играчи .. Моля бана ми да бъде махнат и за напред да не получавам такива .. За награда от добрата ми игра .. Благодаря предварително..
6. Демонстрация/Изображение: demo- http://dox.bg/files/dw?a=9d84a101fc , снимки - http://dox.bg/files/dw?a=545f8bdc98
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS MegaGaming War3+Respawn [SaveXP]
Оплакване от админ ABC
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
Оплакване от админ ABC
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: boqn.bg
Re: Оплакване от админ ABC
Бана ти е защото не си качил снимките
Рано пиле рано пее, но второто мишле изяжда сиренцето
-
ABRA - Потребител
- Име в игра: ABRA
Още някоя тема няма ли да пуснеш? В другата тема се извиних...ръка ли искаш да ти целувам ?
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
поредния човек който иска внимание
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
-
ViSiOn - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa
Проблема е че форума Ви е толкова объркан ,че след като написах оплакването видях другата тема за снимките поискани от Администратор и сметнах за нужно да пусна и там снимките .. Не е нарочно .. А що се отнася до поискването на снимки , аз не помня някъде да съм прочел ,че Админа ми е искал снимки .. Въпросния Админ , можеше да ме slay/slap за да мога да му обърна внимание. За Бога ,все пак съм се съсредоточил в играта и не обръщам голямо внимание на чата освен ако не видя ,че някой пише нещо за мен .. .. Може да е ми е писал Админа и да не съм забелязал , но за мен лично този бан е абсурден и безсмислен .. Не ви искам вниманието искам , като влезна да играя никой да не ме притеснява .. Камо ли да се съмнява в мен ,че играя с хак , на 25 години съм , имам стаж като Модератор , и в момента съм Сървър Администратор в друга верига и през целия ми живот не ми е минавало през акъла да ползвам хак ,когато играя . А да ви споделя , единственото неразрешено средство използвах за да следя хакерите. Използвах wallhak , но го ползвах единствено и само когато съм се усъмнил в играч и въпреки това не съм сигурен в преценката си. След като не съм сигурен в преценката си , правя следното : минавам spectators пускам wall haka и гледам играча,в който се съмнявам . И повярвайте , тогава и най-добрия играч да е , си проличава .. Най-добрия пазител на реда е бившия престъпник , защото той мисли като престъпник .. Вече не ползвам wall hak за да наблюдавам хакери , защото са ми до болка познати .. Ако все пак се съмнявам в преценката си , правя демо и го качвам в нашия форум ,така колегите от Екип банове , ще се заемат с играча .. Не искам да се хваля , но до сега срещу мен не е пускано нито едно оплакване ,че съм баннал някой несправедливо ..
Велик е нашия народ !
-
boqn.bg - Потребител
- Име в игра: boqn.bg
5 мнения
• Страница 1 от 1